INSTAGRAM

torstai 1. heinäkuuta 2021

JUHANNUS 2021

XOXO SN & SS


Yhteistyössä Vuokrakaluste

Voidaanko hetki hypettää tämän vuoden juhannusta? Nyt kun N'än perheellä on oma mökki, oli aika järjestää oikein kunnon juhannuskekkerit. Lyöttäydittiin yhteen naapurimökin ystävien kanssa ja pistettiin pystyyn mitä mahtavimmat kolme päivää. Paljon pelätyt saderintamatkaan eivät saapuneet latistamaan meidän fiilistä. Vaikka toisaalta oli kyllä niin hyvä fiilis ja meininki pitkästä aikaa, että sade tuskin olisikaan sitä pilannutkaan. 

Meidän juhannus koostui hyvästä ruuasta, juomasta, useista löylyistä, suppailusta, uimisesta ja kaiken kruunasi tietenkin mökkiolympialaiset. Otettiin useampi beer bong -turnaus, juteltiin laiturinnokassa ja valvottiin aamuyöhön saakka. Viikonloppu oli yksi nauruntäyteisimmistä ja iloisimmista pitkään aikaan. Kukkaseppeleet ja juhannustaijat jäivät tänä vuonna kaikessa tohinassa tekemättä siitä huolimatta, että kukat odottivat jo maljakoissa. 


Meitä kerääntyi muutamia kaveriporukoita yhteen tutustumaan ja nauttimaan keskikesästä. Juhlijoita kun kertyi tällä kerta hieman enemmän, joten piti saada myös ruokailut ja oleskelupaikat järjestettyä. Saatiin Vuokrakalusteesta lainaan aivan super käytännölliset pitkät ulkopöydät ja kaikille omat taitettavat tuolit. Nämä kulkeutui helposti peräkärryssä ja loi meille mitä parhaimmat puitteet syödä illallinen kaikki kimpassa, saman pöydän ääressä. Heillä on varastot pullollaan loistavia tuotteita luomaan niin kesän kuin talvenkin juhlista astetta paremmat. Tarvitsetko rapujuhliin pitkiä pöytiä? Tai kesäjuhliin pientä jääkaappia tai kenties aurinkotuoleja? Entä Glow-kuutioita tuomaan valoa syksyn pimeneviin iltoihin? Myös kaikki pienet yksityiskohdat kuten riisipaperipallot, hehkulamppuriipukset tai discopallo nostavat minkä tahansa juhlan tai tapahtuman tyylikkyyttä. Pienilläkin panostuksilla saa koristeltua niin, että vieraat varmasti huomaavat sinun panostaneen.

Jos siis kiinnostaa tarvikkeet juhliin, kurkkaa ja katsasta Vuokrakalusteen erinomainen tarjonta!No Comments Yet, Leave Yours!