INSTAGRAM

maanantai 31. heinäkuuta 2017

SIIRI N 20 JUHLAT

XOXO SS
1/4 N'än syntymäpäivistä on nyt vietetty yhdessä, kun päästiin jälleen perjantaina juhlimaan uutta ikävuotta. Pari vuotta takaperin järkkäsin hänelle yllätyssynttärit, kun odotettu täysi-ikäisyys koitti. Ne juhlat onnistu niin hyvin (käy kurkkaamassa postaus TÄÄLLÄ), että olisi tuntunut turhalta järjestää mitään yhtä isoa. Koska tänä vuonna vuorossa oli pyöreät kaksikymmentä, niin jotain spessua oli kuitenkin keksittävä. Niimpä ilmoitin vain Siirille, että minä suunnittelen päivän ja hän tekee mitä käsketään. 

Aamu alkoi sillä, että kävin pimpottamassa Niemien ovikelloa ja herättämässä Siirin lahjan ja ruusujen kera. Jätin samalla käynnillä kortin, jossa kehoitin olemaan valmiina klo 16. Tasan neljältä me käytiinkin tyttöjen kanssa hakemassa synttärisankari ja lähdettiin ottamaan perinteisiä synttäripäivän asukuvia. Koska päivä oli aika sateinen ja synkkä, niin tänä vuonna noi kuvat rajautuivat lähinnä tämän postauksen kuvituksena oleviin sisällä otettuihin yhteiskuviin. 

Noin tunti myöhemmin lähdettiin kaupungille ja otettiin suunnaksi CLU TURKU, joka tarjosi meille aivan älyttömän onnistuneen pakopelihuonekokemuksen. Vaikka käynti oli meille ilmainen, niin voidaan rehellisesti sanoa, että tota parempaa saa Turusta etsiä. Heidän alkupriiffaus tapahtui englanniksi ja henkilökunnan esiintymistaidot sekä asut olivat ihan omaa luokkaansa. Jo ton puolituntisen aikana päästiin hyvin mukaan juoneen ja huumorilla höystetty alkuinfo nosti kyllä tunnelman korkealle. Siitä sitten jaettiin porukka kahteen ja käytiin pelaamassa kaksi "helpointa" huonetta. Lavasteet olivat vähintään onnistuneet ja huoneet kaikin puolin suosittelemisen arvoiset. Kummatkin joukkueet pääsivät ajoissa ulos ja päätettiin jo, että myös kolmas huone on pakko päästä joskus testaamaan. Sitä he mainostivat Turun vaikeimpana, mutta ehkä hyvillä tiimeillä saadaan meidätkin ulos ajoissa. Pari Room Escapea aijemmin käyneenä tämä nousi listan kärkeen ja voidaan antaa ihan aidot suositukset paikalle!

Tuolta kipitettiin sadetakkejen suojassa takaisin mun luokse, jonne oltiin Crissen kanssa loihdittu koko päivän erilaisia tarjoiltavia. Suolaisten rullien, karjalanpiirakoiden ja boolin lisäksi pöydästä löytyi mm. ihan älyttömän onnistunut kakku. Ajateltiinkin Siirin kanssa tehdä tota uudestaan heti loppuviikon sukulaisjuhliin ja jakaa resepti silloin myös teille, joten stay tuned! 

Mun luota oli tarkoitus jatkaa vielä aurajokeen veneilemään, mutta sateen yllättäessä peruttiin se. Loppupeleissä ei kyllä edes haitannut, sillä tärkeintä oli, että päästiin nauttimaan ihanasta seurasta ja juhlimaan synttärisankaria tärkeimpien ihmisten ympäröimässä. Tässä päälle parinkymmenen neliön yksiössä se todella onnistui ja tunnelma oli vähintäänkin tiivis. :-D 

Minkälaisia synttäreitä te olette järjestäneet kavereille?
No Comments Yet, Leave Yours!