XOXO SS
Lupauduin tekemään Ninnille perjantaina lounasta ja hetken pohdinnan jälkeen päädyin lohipastaan. Peston halusin valmistaa itse, mutta ateria oli siitäkin huolimatta ihan älyttömän helppo ja nopea tehdä. Hetkessä tyhjenevistä lautasista ja kehuista päätellen oli lisäksi hyvääkin, joten ota tästä hyvä resepti korvan taakse.
TARVITSET:
(Pesto)
pinjansiemeniä
valkosipulinkynsi
parmesania
basilica
oliiviöljyä
kylmäsavulohta
pastaa
tomaatteja
Ruskista n. kourallinen pinjansiemeniä kevyesti pannulla ja heitä tehosekottimeen valkosipulin, parmesanin (vajaa 100g) ja basilicaruukullisen kanssa. Sekoita ainekset pieniksi ja lisää öljyä kunnes koostumus on mielestäsi sopiva. Mulla meni n.1,5dl, loput ainekset heitin vähän summamutikassa oman maun mukaan.
Paista lohenpalat kevyesti pannulla, keitä pasta ja sekoita valmiit ainekset keskenään. Ihan super hyvää, helppoa ja nopeaa.
No Comments Yet, Leave Yours!