INSTAGRAM

keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

MILLAINEN SIIRI ON YSTÄVÄNÄ?

XOXO SN
Kun aletaan miettiä Saikkosen Siiriä, ensimmäisenä hänet tuntevilla tulee varmaan mieleen vahva mielipiteitä täynnä oleva pikkunainen, kenelle auton tankkaaminen on aina suuri seikkailu. Tämän hiukan päälle 160cm tytön kanssa on koettu ja nähty sen verran, että mulla riittäisi vaikka minkänäköistä juttua hänestä. Jos pidetään noloudet ja häpäisyt tällä kertaa kuitenkin minimissään, vaikka kovasti tekisi niitä toisen asteen juttuja teillekin jakaa haha!

Tutustuttiin tosiaan siinä yläasteen tienoilla, joten olen nähnyt tosta tytöstä hänen kasvun teinivuosista nuoreksi aikuiseksi. Totuushan on, ettei Siiristä ihan lopullista aikuista varmasti koskaan tulekkaan. Hän osaa olla fiksusti ja filmaattisesti tarvittaessa, mutta kyllä se totuus paljastuu kun tanssitaan hullunlailla musiikin soidessa hänen huoneessaan, tai kun sanon, että käänny vasemmalla niin tämä neiti päättää kääntyä oikealla. Niin, kyllä oikean ja vasemman harjoitteluun tarvitaan vähintään se 20 vuotta.
7-, 8- ja 9-luokilla S:än päällä näkyi 99,9% ajasta mustat legginsit missä oikeassa polvessa oli pienen pieni reikä, niitä pöksyjä mä en tule koskaan unohtamaan. Ja tä on fakta. Välillä, kun hän ajatteli repäistä ja laittaa farkut, suuni kirjaimellisesti loksahti auki ja piti varmistaa mitä on tapahtunut, ihan vain varmuudeksi. Kuulostaapa todelta villiltä tytöltä haha!

Oon oikeesti niin onnellinen, että oon saanut kasvaa ja kehittyä just toi ihminen mun vierellä. Luulen, että ollaan molemmat tuotu toisillemme itsevarmuutta ajan myötä, meinaan mulla ainakin oli itsetunto aika matalalla yhdessä kohtaa ja oon sitä mieltä että siiri ei ainakaan laskemassa sitä ollut, päinvastoin. Heikot ja vahvat ajat ollaan kuljettu käsi kädessä ja tiedetty, että vaikka kaikki muut ympäriltä katoaisi niin me yhdessä ollaan ja pysytään, se on varma se.

"When I see your boobs, there`s not a thing that I would change". Jep jos tunnistatte Bruno Marsin laulun tosta, niin polttelee. En edes muista mistä toikin lähti liikkeelle, mutta tosiaan mä laulan Siirille noin ja Siiri sitten korvaa ton yliviivatun sanan sanalla ass. Halvat on huvit meillä, se kyllä vielä puuttuis että jotain tosta maksettaisiin. Sen verran monta kertaa ollaan tota lauleltu, että useampia satoja jouduttaisiin pulittamaan tosta. 
Muistan aina ne hetket, kun koulun jälkeen rynnättiin meille ja laulettiin Robinin Frontside Ollien omaa versiota Justin Bieberistä ja Louis Tomlinsonista, webbi kameran samalla meitä kuvatessa. Ne on videoita, mitä ilman naurua ei voi katsoa. Niin ja kyllähän me ihan tosissaan sellainen oma versio lähetettiin Universal Musicille. Oikeesti miettikää, ehkä hieman hävettää, mutta one life live it. Tai meidän sanoin YOLN eli you only live nine (koska oltiin siis kissoja). Noita inside juttuja riittää kyllä niin paljon, että kaikkia ei muista vaikka kuinka yrittäisi. Silti ne oikean paikan tullen pulppuaa mieleen, parasta. Ollaan myös kuvattu joululauluvideo, missä pokerinaamalla ja ihan tosissaan lauletaan joululauluja videolle. Myös riparilla opitut laulut ovat päätyneet kuvattavaksi, 15v, se oli ikä se.

Niin kuin huomata saattaa, musiikki on ollu meille aika tärkeä ja iso osa nuoruutta. Sitä päästiin "harrastamaan" myös singstarilla varmaan joka ikinen viikonloppu. Don`t cha, Levikset repee ym. biisit pauhas menemään, kun me seistiin sohvapöydällä täysillä fiiliksillä. Ne on kyllä niin kultasia muistoja ettei mitään rajaa.

Tiivistettynä voin sanoa, ettei parempaa ystävää löydä, mitä Siiri on. Hän kuuntelee ja ymmärtää aina, mutta osaa myös sanoa suoraan jos mun silmät ei kaikkea kunnolla näe. Arvostan. Ollaan koettu niin paljon ja ollaan yhteydessä päivittäin, etten osaisi enää ilman häntä elää. Monesti ihmiset kysyy, että onko outoa kun samat nimet niin joo, onhan se. Sitä ei vaan osaa enää miettiä samalla tavalla, kun siitä on tullut arkipäivää meille. 
Kiitos Siirille, että on ollut mun vieressä kaikki nämä vuodet!

No Comments Yet, Leave Yours!