INSTAGRAM

maanantai 27. maaliskuuta 2017

IHANA PÄIVÄNALOITUS

XOXO SN
Saatiin kutsu Aboa Vetuksen & Ars Novaan brunssille ja pienelle taidekierrokselle launtai aamupäiväksi. Varasin heti kalenterin tyhjäksi siitä kohtaa, sillä pieni kulttuuripommi arkeen ei tee koskaan huonoa. Mukaan sivistymään pyysin ihanan Jasminin, kenen kanssa päästiin tapaamaan uusia kasvoja blogimaailmasta. Ruoka oli (super)hyvää, näyttely mielenkiintoinen ja jos vielä kerran mainitsen että ruoka oli hyvää, niin onkohan se liikaa? No mainitsen silti, koska sitä se oli. Vai olikohan mulla vaan kauhea nälkä? Ehkä molempia.

Asiasta makkarankuoreen. Oli ihana viettää vapaapäivä uusien ihmisten parissa ja kirsikkana kakun päälle oli aurinkoinen ilma, mistä saatiin nauttia koko viikonloppu oikeastaan. Aurajoen varrelta suuntasin vielä kaverin kanssa Ikeaan ja sieltä hakemaan jätskit, koska mitä Sinkkuelämä olisi ilman herkkuja. Jep, ei mitään :-D Kaiken kaikkiaan vois sanoa, että päivä meni just niin nappiin kuin pitikin. Ihanaa muuten, että Turussakin järjestetään vielä bloggaajille jotain, ettei kaikki aina suuntaudu pääkaupunkiseudulle.

Niin ja vinkkinä vaan, että meidän blogia kantsii tän viikon tsekkailla vaikka joka päivä, sillä päivityksiä satelee. Miksi, siitä lisää myöhemmin!

Hyvää viikonalkua kaikille! 

2 kommenttia:

 1. Apua miten hyvännäköstä! <3

  Mun blogissa juttua mun snapchatistä ja viimeisimpiä kuvia sieltä, paljon ruokaa ja smoothiekulhoja :) <3

  http://woundedlaughh.blogspot.fi/2017/03/snapchat-shots-lately.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja maistu vähintään yhtä hyvältä mitä oli😍 Kuulostaa hyvältä, pitää käydä kurkkaamassa!

   Poista