INSTAGRAM

sunnuntai 26. helmikuuta 2017

10 X JATKA LAUSETTA

XOXO SN

Näin parissa blogissa näitä postauksia ja musta näitä oli hurjan hauska lueskella. Siitä syystä päätin toteuttaa tälläisen haasteen itsekin, missä jatketaan eri lauseita loppuun. Jos teillä on ehdotella muita samantyylisiä, niin vinkkailkaa ihmeessä, näitä on ihan hauska rustailla!

Seuraavaksi ajattelin...
lähteä kävelylle koiran kanssa vielä kun valoa ulkona riittää. Työpäivä pulkassa ja ilta ilman suunnitelmia, hyvä sunnuntai tämä!

En osaa päättää...
mitä tekisin hiuksilleni. Ne ovat nyt siinä vaiheessa etten tiedä leikatakko vaiko kasvattaa? Ja sama homma värin kanssa kun se ei kauheasti miellytä ja tota tummaakin puskee tuolta juurista. Sitä en kyllä ala enää kokonaan piilottamaan, koska se tulee niin vauhdilla takasin ja hiukset vaan siinä kärsii :D Jotain vaihtelua kyllä kaipailisin, first world problems eikös, hahah.

Kaikista pahinta on...
kun herää aamulla ihan järkyttävään päänsärkyyn, mun tapauksessa se tosiaan oli eilen migreeni. Se oli vielä edeltävä iltana lievä ja ajattelin sen lähtevän kunnon yöunilla, mutta ei. Vapaapäivän kunniaksi siis nauttisin aimo annoksen lääkkeitä aamupalaksi.. Se onneksi hävisi ajan myötä ja äidin kanssa shoppailulla haha.

Päivän paras juttu...
kun pääsee koko päivän jaloilla seisomisen jälkeen lösähtämään sohvalle kuuman kaakao kupin kanssa ja oma koira kainaloon. Niin ja tietenkin tajuta, että huomenna on vapaapäivä. Arjen pieniä luksuksia!

Ärsyttävintä on...
epäkohteliaat ihmiset. Välillä tuntuu, että ihmiset kohtelee muita kuin ilmaa. Ottakaa muut huomioon ja kohdelkaa muita niin kuin haluisitte, että teitä kohdellaan. Ihan oikeasti. Ei kukaan halua tuntea oloaan turhaksi tai mitättömäksi. Vaikka itsellä on huono päivä, ei sitä pidä levittää purkamalla negatiivisuutta muihin.


Tekisi mieli...
ottaa äkkilähtö jonnekin lämpimään. En ole koskaan ollut mikään kylmien ilmojen ystävä, joten nämä pakkaset sais jo mun puolesta riittää. Hiekkaranta ja palmut kuulostaa hieman paremmalta kuin jokapäiväinen auton krapaaminen jäästä ja lumesta, sekä jatkuva flunssa, mikä ei ota parantuakseen.

En ole aikoihin...
ollut vihainen. En oikeasti muista milloin olisin ollut kunnolla vihainen mistään/kenellekkään. Too positive to think negative?

Olenko ainoa, jonka mielestä...
vuosi 2017 on lähtenyt hyvin käyntiin? Toivottavasti jatkuu samalla linjalla.

Viikko sitten...
luulin, että kevät olisi vihdoin saapunut tänne meillekkin. Mutta nyt kun vilkaisee ulos niin kaikki on ihan täysin päinvastoin, nyyh. Tuntuu, että monet olivat siirtymässä jo nahkatakki keleihin, noh onneksi nekin tulee nopeammin kuin huomaakaan.

Noloa myöntää, mutta...
mä en oikeasti uskalla käydä pimeässä vessassa. Vaikka olisi kuinka unenpöpperössä keskellä yötä, niin mun on pakko saada valot vessaan päälle :D Katsoin pienenä sellaisen ohjelman kuin `Pelottaako`, mikä oli lapsille suunnattu kauhuohjelma (yeah right). Siinä vessanpöntöstä tuli käärmeitä yms ja siitä luultavasti ?  lähti tämä liikkeelle, ken tietää.

No Comments Yet, Leave Yours!