INSTAGRAM

lauantai 26. marraskuuta 2016

BLOGIPERJANTAI

xoxo SS & SN
Meidän viikonloppu alkoi perjantaiaamuna (tai ainakin meillä oli aamu kun kello näytti kahtatoista..) pienen kuvausession merkeissä. Vahvistuksena meillä oli tällä kertaa Jasminsofi, jonka hyvällä huumorilla varusteltuun blogiin pääsette tästä. Koitettiin tossa päivän mittaan päämme puhki keksiä  Turkulaisia bloginimiä, mutta montaa ei mieleen juolahtanut. Ilmiantakaa kommentteihin, jos te seuraatte muita turkulaislähtöisiä blogeja tai kirjotatte sellaista jopa itse! Olisi ihan mahtavaa laajentaa tätä verkostoa, jos siihen on mahdollisuus. 

Iltapäivällä nähtiin vielä koko porukan kesken ja mukaan liittyi lisäksi Elizaveta, johon tutusttiin  tämän vuoden blogigaalassa. Oli kyllä ihana nähdä tyttöjä pitkästä aikaa ja päästä vaihtamaan kuulumisia muiden bloggaajien kanssa. Näitä iltoja lisää kiitos! Ton teehetken jälkeen jatkettiin vielä Siirin kanssa muiden kavereitten kanssa pelaamaan biljardia. Koko päivä oli kaikin puolin ihan hurjan onnistunut ja saatiin me siinä ideoitua ensiviikollekkin jotain, joka saattaa sisältää ihan liikkuvaakin kuvaa..

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille!4 kommenttia:

 1. better late than never blogi taitaa olla turusta, jos oikein muistan

  VastaaPoista
 2. Ei vitsit, mä oon jo pitkään myös harmitellut sitä, että Turussa asuu niin vähän kanssabloggaajia! terkuin tyttö, joka on ihan innoissaan, kun kuulee muittenkin olevan täältä päin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioi, ihana kuulla, että siellä on muitankin! :-)

   Poista