INSTAGRAM

perjantai 12. elokuuta 2016

ROADTRIP

XOXO SN
Lähdettiin tyttöjen kanssa viime viikonlopuksi roadtripille ja tarkoituksena oli nähdä niin monta Suomen kolkkaa kuin vain kahdessa päivässä olisi mahdollista. Lähdettiin Turusta Forssaan sieltä Hämeenlinnan kautta Lahteen, jossa päästiin maistamaan myös paikallista yöelämää. Ei olla kukaan aikaisemmin oltu missään kaupungeissa jossa piipahdettiin, joten samalla aaltopituudella oltiin :-D
Tarkoituksena oli pystyttää teltta ja nukkua makuupusseissa, mutta suunnitelmat muuttui kun 3 aikaan yöllä oli tarkoitus alkaa telttaa kokoamaan pilkkopimeässä, pelottavalla pikkutiellä. Niinpä ajettiin leirintäalueelle, tehtiin autosta mukava ja nukuttiin siellä aamuun, jolloin vasta pystytettiin teltta ja otettiin torkut siellä. Saatiinpahan sekin käyttöön haha! Sunnuntai aamuna piipahdettiin Kiikunlähteellä ja sieltä otettiin taas nelipyöräinen alle ja kruisailtiin Kotkan, Kouvolan, Loviisan kautta Porvooseen ja sieltä takaisin kotikonnuille.

Tutustuttiin uusiin ihmisiin, sekä paikkoihin, kulutettiin mäkkien autokaistoja, naurettiin ja laulettiin enemmän kuin lääkäri määrää, sekä tietenkin kilometrejä kertyi reilusti yli 700. Kaiken kaikkiaan voisi sanoa, että oli aika pirun onnistunut reissu, pirun hyvässä seurassa! Näitä lisää kiitos.

Onko siellä muita ketä on tänä kesänä roadtrippaillu?

No Comments Yet, Leave Yours!