INSTAGRAM

sunnuntai 28. elokuuta 2016

AU PAIRIKSI ESPANJAAN

XOXO SN
Huomenna se lähtö tosiaan olisi. En olekkaan tainnut vielä täällä mainita, mutta olen lähdössä pariksi kuukaudeksi Barcelonan lähettyville au pairiksi. Odotan niin innoissani kaikkia tulevia kokemuksia ja suurta elämäntapamuutosta mitä mun tuleviin kuukausiin sisältyy. Matkalaukku lähes pakattu, mutta vielä on paljon tekemistä ennen lähtöä. Siispä päätinkin tulla vain pikaisesti kertomaan, että musta taidetaan kuulla pian astetta lämpimämmästä maasta.

Olisi myös hauska kuulla kokemuksia ja vinkkejä, jos sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy au pair -elämän kokeneita tai parhaillaan kokevia :-)

1 kommentti:

 1. Oi au pairiksi, ihanaa! Olin neljä vuotta sitten (apua, tuntuu kuin se olisi ollut vain hetki sitten..) Englannissa au pairina vuoden. Eli vinkkejä löytyy!

  Ensinnäkin, tutustu paikallisiin ja muihin au paireihin! Fb:stä tms löytyy varmaan au pair -ryhmiä, yleensä ainakin isommissa kaupungeissa on.. Sitten vaan rohkeasti mukaan tapaamisiin! Ja älä tee sitä virhettä kun mä, eli hengaa enimmäkseen suomalaisten kanssa;) Se on helppoa, mutta nyt jälkikäteen ymmärtää paljonko enemmän kielitaito olisi kehittynyt muiden kanssa aikaa viettäessä.

  Toinen vinkki: MATKUSTA! Kierrä vaikka koko Espanja läpi ja ota ilo irti jokaisesta vapaapäivästä. Ja ihan vaan vapaasta illastakin! Liian helposti mä ainakin väsähdin iltaisin pitkien päivien jälkeen kotiin.

  Ja ehkä tärkein: Malta tutustua isäntäperheeseen. Helpottaa huomattavasti, jos tulette heti alusta alkaen juttuun. Alku on vaikein, eikä silloin todellakaan kannata jäädä yksin murehtimaan asioita.

  Ja nauti! :)

  VastaaPoista