INSTAGRAM

lauantai 19. maaliskuuta 2016

LEVI VIA IPHONE

xoxo SN
Kyllä, elossa ollaan! Pitkä tauko blogin puolella oli välttämätöntä kirjoitusten aikana, ei vain ajanpuutteen vuoksi, mutta myös elämämme oli niin tasapaksua, että tekstit ja kuvat olisivat jääneet tönköiksi. Itselläni odottaa enää matikan ylppärit ja S`ällä sen lisäksi vielä ruotsi edessä. Eli loppusuoralla ollaan!

Tähän hiljaisuuden aikaan on mahtunut meidän perheen joka vuotinen Lapin matka, mikä varmasti selvisikin kaikille snapchatin puolella seuraileville (siiriniemi). Vietettiin Levillä jälleen kerran ihana viikko täynnä lautailua, laskettelua, hyvää ruokaa ja upeita maisemia, sekä JVG:n keikallekkin päädyttiin Veeran kanssa. Rakastan lappi tunnelmaa ihan älyttömästi (sydänsilmät), sillä olisin voinut viettää vaikka seuraavankin viikon tuolla rauhallisuudessa, vaikka ihan vain olla ja köllötellä mökillä. Uskaltauduin myös hiihtoladulle 10 vuoden jälkeen, sillä traumojen takia oon sitä viimiseen asti vältellyt. Lopulta hiihdettiinkin monia kymmeniä kilometrejä parin päivän aikana, ehkä siihen päästiinkin sitten takaisin kiinni!

Tosiaan, luku-urakan jälkeen palataan täysin voimin takaisin blogimme pariin! Tätä ollut kyllä niin ikävä.. Lähdemme perheen kanssa torstaina kohti New Yorkkia ja voin sanoa, että en ole koskaan ollut näin innoissani!! Jos teillä löytyy jotain vinkkejä viikon matkalle lähteville, olen pelkkänä korvana ;-) Mun puolesta tulee siis viikon hiljaisuus, mutta eiköhän toinen osapuoli täytä sitä siihen asti että pääsen jakamaan suuren kuvasaldoni myös tänne. Kuvista puheen ollen, olen toivonut jo pitkään uutta ja pientä, mutta laadukasta kameraa vanhan Canonini tilalle. Mielessä ovat olleet Olympuksen kamerat ja ehkä jollain tuurilla sellainen vielä ilmeistyisi ennen matkaan lähtöä kätösiini. Onko teillä jotain kameraa, mitä voisitte suositella?

No Comments Yet, Leave Yours!