INSTAGRAM

sunnuntai 20. joulukuuta 2015

YLLÄTYSSYNTTÄRIT

xoxo SN (&SS)
S`än synttärit lähestyy huimaa vauhtia ja siksi päätinkin yllättää tytön, silloin kun hän sitä vähiten odottaa. Meinaan eilen tuli varsinaiseen synttäripäivään kaksi viikkoa. Kesällä, kun minut yllätettiin juhlilla, oli teemana valkoinen, niin mikäs sen parempaa kuin tällä kertaa musta (jing & jang ;)). Siirille uskoteltiin, että vietetään vain normaalia iltaa meillä kavereiden kanssa, aivan rauhallisissa merkeissä.. Noh, ei näin nyt ihan kuitenkaan käynyt :-D Otin Siiriltä edellisenä päivänä juhlavaatteet, jotka hän sitten vaihtoi meillä päälle. Sain hoidettua ilmapallojen, sun muiden kokkailujen teon jo aikasempina päivinä, mutta silti tuntui että koko lauantain tein jotain kokoajan hiki hatussa. Pari kaveria tuli meille jo aikaisemmin auttamaan koristelussa, mutta eipä siinäkään kauaa kulunut kun porukkaa alkoi ramppaamaan sisään tiuhaa vauhtia. Kaikki ei ehtineet kuitenkaan yllättämään Siiriä, joten he puuttuvat myös ryhmäkuvasta.
Niin kuin sanottu, musta oli teemana. Se näkyi niin koristelussa ja herkuissa, mutta myös vieraiden vaatetuksessa. Vaikka aluksi näyttäisi kun hautajaisissa oltaisiin, niin loppujen lopuksi oli kyllä aika nappi valinta! M Bakery sponssasi myös meille aivan älyttömän ihanan kakun, teemaan tietenkin sopivana! Kakku ja muut herkut näytti liukenevan aika tiuhaa vauhtia alas, joten näytti ainakin kelpaavan hahah :-D Suuret kiitokset siis taas super hyvästä kakusta Suomen parhaalle leipomolle!

Siirin yllättämisestä tähän aamuun saakka sujui älyttömän hyvin ja pakko sanoa, että Siirin pelästymisen ilme oli kyllä sanoinkuvailematon! Toisin kuin itse aloin kiljumaan, niin eilisen sankari jähmettyi paikalleen.. Illan mittaa leikattiin kakku, räpsittiin kuvia, juotiin alkumaljat, tanssittiin ja tottakai herkuteltiin! Aikaiset yllätyssynttärit sujui älyttömän hyvin ja kaikilla taisi olla myös hauskaa, joten meni aika nappiin siis. Itse luulin, että S olisi jotain aavistellut, mutta ei onneksi! Ihana tunne, kun yllätys onnistuu näin hyvin :-) Pakko sanoa, että kyllä mä taidan omistaa sen maailman parhaimman ystävän!
Omiin viime kesän synttäreihin pääsette TÄSTÄ!

No Comments Yet, Leave Yours!