INSTAGRAM

keskiviikko 2. joulukuuta 2015

DECEMBER

xoxo SN
Aivan ihanaa joulukuun alkua kaikille! Vuosi on taas vierähtänyt älyttömän nopeasti, ihan hullua. Joulukuulle ei sen erikoisempia suunnitelmia oikeastaan. Ollaan kylläkin lähdössä perheen kanssa Budapestiin, joten jos teillä on antaa tipsejä kyseiseen kaupunkiin, olen pelkkänä korvana! On ollut todella outo fiilis, sillä kamera on edelleen korjauksessa, jonka takia postailu on jäänyt vähemmälle omalta osalta. Eiköhän se sieltä viimeistään reissuun tulisi!

Päätin siis vain tulla kertoilemaan, että elossa ollaan! Lukion viimeinen jakso (!?!) on alkanut ja suht. rennoissa merkeissä mennään. Onneksi! Kirjotukset lähestyy meinaan uhkaavaa vauhtia, mikä tarkoittaa taas sitä päivittäistä lukemista. Tälle ja tulevillekkin viikoille on luvassa vaikka mitä kivaa keksittynä ja niistä luvassa ehdottomasti postailua :-) Mitä teidän joulukuun suunitelmiin kuuluu?

Ainiin! Jos päivittäiset tekemiset yhtään kiinnostaa niin suosittelen ehdottomasti lisäämään snapchatissä: siiriniemi (ss: siiiriii). Monet teistä ovatkin lisäilleet ja lähetelleet myös ihania snappejä, ihan superkiva!

No Comments Yet, Leave Yours!