INSTAGRAM

torstai 12. marraskuuta 2015

RODOS: HOTEL AMARYLLIS

xoxo SS & SN

Rodokselle matkaavia ajatellen päätettiin tehdä muutaman postausken sarja, liittyen kyseiseen saareen. Kaikki kirjoitukset pohjautuvat meidän omiin kokemuksiin ja mikäli teiltä löytyy mielipiteitä, niin niitä saa toki jakaa kommenttiboksiin. Ensimmäisenä otetaan käsittelyyn hotelli Amaryllis, jossa yövyttiin koko viikko.
Yleisarvosana: 3,5

Sijainti: 5
Hotelli sijaitsi aivan baarikadun ja tuulisen rannan vieressä. Vaatekaupoille ja niemen kärkeen oli noin 5-10 minuutin matka kävellen ja skootterilla se tuntui ihan mitättömältä. Toki matkakin oli täynnä ravintoloita ja pieniä turistikauppoja, joten kävely meni ihan heittämällä. Sijainnista todella iso plussa siis!

Henkilökunta: 4
Työntekijät vaihtuivat aina vuorokauden mukaan ja hotelli pitikin respaansa auki 24 tuntia päivästä. Se oli meille yksi kriteeri, sillä päästiin perille vasta aika myöhään. Kaikki olivat kyllä tosi mukavia ja asiansa osaavia tyyppejä ja etenkin parin työntekijän kanssa juteltiin ja naurettiin erinäisille vitseille useampanakin iltana. Toiminta oli joustavaa sekä ystävällistä ja meitä autettiin aina tarpeen tullen.

Yleisilme: 3,5
Hotelli oli pieni, mutta idyllinen. Kyseessä ei tosiankaan ollut minkään tason luksusmajoitus, mutta pienemmän budjetin matkalla oikein loistava vaihtoehto. Hintalaatusuhde oli siis kohdallaan. Päivittäinen huonesiivous kuului hintaan ja lisäksi kaikissa huoneissa oli tilavat parvekkeet. WC tila ei ollut mitenkään ihmeellinen, mutta ihan toimiva ja siisti. Tämmöisille unikeoille myös hyvä sänky ja pimennysverhot oli plussaa. Hotelli on luultavasti nähnyt jo useamman vuoden ja asiakkaan eikä kalusteita oltu päivitetty tähän aikakauteen. Ilmainen ja yleensä hyvin toimiva Wi-Fi oli myös tervetullut, vaikka se pätkikin aina vähän väliä. Tosin henkilökunta korjasi tilanteen aina välittömästi. 

Ruoka: 2,5
Aamupala kuului hintaan ja siitä jäi ihan ok fiilikset. Tarjoilut eivät olleet kummoiset, mutta 30 euron yöhinnalla ei edes odotettu enempää. Se oli ottanut vaikutteita Engalantilaisesta aamupalasta ja sisälsi mm. munaa, pekonia, nakkeja, leipää, croisantteja, muroja ja kahvia.
Kuten sanottu, oli hotellin katutasossa myös ravintola/baari. Syötiin siellä yhden ainoan kerran ja sen vuoksi ei osata sanoa tarjonnasta hirveästi mitään. Tilattiin ranskalaiset, sipulirenkaat ja valkosipulileipää eikä niiden maussa ainakaan ollut valittamista. Esillepano oli tosi kivan näköinen, mutta Rodoksen yleiseen hintatasoon nähden oli hinnat vähän turhan korkealla. 

No Comments Yet, Leave Yours!