INSTAGRAM

keskiviikko 4. marraskuuta 2015

#BLOGGERSINSPIRATIONDAY

xoxo SN
Ihanaa keskiviikkoa! Päätin palata kuvasaldon kera viime viikonloppuiseen Bloggers Inspiration Dayhin. Suunnatiin ihanan Eveliinan kanssa kohti pääkaupunkiseutua jo aamu 9. Bussissa tajusin kuitenkin unohtaneeni parit tärkeät hommelit kotiin, joten silloin alkoi avoimien kauppojen etsintä. Vaikka olikin pyhäinpäivä, saatiin ostokset tehtyä ja siirryttiinkin meidän hotelliin, Radisson Blu Royal nimiseen tällä kertaa. Tähän hotellivalintaan oltiin muuten todella tyytyväisiä: isot peilit ja sängyt, valoisat tilat, tv, sekä kylpyamme. Niin ja tietysti sijainti ei olisi täydellisempi voinut olla! Hotellilla kuitenkin käytiin vain kääntymässä ennen lähtöä päivätapahtumaan.
Bloggers Inspiration Dayn tietysti järjesti Indiedays ja paikkana oli tällä kertaa upea kampin 6. kerroksessa sijaitseva Maxim ravintola. Suunnattiin Even kanssa tapahtumaan odotukset korkealla. Viime kerrasta onkin jo vuosi, sillä nykyisin toiminta on K18, ihan hyvä sinäänsä :-) Paikanpäällä siemailtiin ihanaa kuoharia, kierreltiin eri pisteillä ja päädyttin myös laittamaan hennatatuoinnit kätösiimme. Pienten kommelluksien kautta oli ihana päivä ja nähdä myös näin livenä muita upeita bloggaajia!

Psst! Mulla on kamera mennyt rikki (se on kuitenkin korjauksessa), joten kaikki kuvat kuvailtiin Even kameralla tällä kertaa :-) Palaillaan ensipostauksessa awardseihin, johon oli myös yhtä mahtava päästä ensimmäistä kertaa.

No Comments Yet, Leave Yours!