INSTAGRAM

tiistai 28. heinäkuuta 2015

SN 18

 xoxo SS & SN 
Tänään vietettiin Siiri N'n täysikäistymistä, mikä tuntuu ihan hurjan oudolta, miten aika on mennyt niin nopeasti, että yhtäkkiä sitä muka ollaankin niin aikuisia? Ollaan yläasteelta saakka oltu kuin paita ja peppu ja puhutaankin usein siitä. että ollaan "sama ihminen". Siksi myös suurin osa ikimuistoisia hetkiä on jaettu yhdessä ja ihan alkuajoista asti ollaan kutsuttu toisiamme Tsipiksi ja Tsapiksi. Tsippi tulee sanasta tsipmonkey, mikä taas tarkottaa oravaa ja se miksi me ruvettiin itseämme sillä nimellä kutsumaan on vain ja ainoastaan arvoitus. Kellon lyödessä 12 tuntuikin todella oudolta ja itkettiin molemmat syystä, jota ei edes tiedetä. Ikäkriisi?
Lähdettiin tällä porukalla tänään ulos syömään ja kyseisestä ravintolasta on tulossa "arvostelu/mielipidekirjoitus" myöhemmin tällä viikolla. Ajateltiin muutenkin, että voitais joka tai joka toinen kuukausi tehdä postaus aina eri ravintolasta. Miltä kuulostaa?

4 kommenttia:

 1. Oi paljon onnea!! Ei kannata kriiseillä 18 ikävuotta. Mun mielestä ja omasta kokemuksesta;) elämä vaan paranee siitä ja tulee hauskempaa! :)

  Picture Me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suuret kiitokset! ei sentään ikäkriiseillä ;-) tuntuu vaan oudolta että MÄ olen 18.. tai tuntuu et oon just ja just 14 hahah:D ehdottomasti tästä tulee hauskaa!

   Poista
 2. Voi että teidän toi ystävyys on kyllä niin hienoo seurattavaa! Ja isot onnittelut tietysti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi vitsit, ihan älyttömän ihana kuulla:-) kiiitos paljon sulle Lila<3

   Poista