INSTAGRAM

lauantai 4. heinäkuuta 2015

#RUISROCK2015

xoxo SS & SN
Siirin kotiinpaluu ei olisi voinut sujua paremmissa merkeissä, vaikka N'llä olikin unta takana vain kolmisen tuntia. Jaksettiin kuitenkin painaa läpi ruissin aamuyöhön asti ja tänäänkin olisi tarkoitus käydä siellä päin, vaikkei lippuja olekkaan. Hiukset hiekassa ja karheina merivedestä, vaatteet likasina ja jalat kipeinä kaikesta kävelystä, pyöräilystä ja pomppimisesta, mutta siltikin takana mitä hauskin ilta. Seuraavana olisikin vuorossa Weekend ja sitä odotellaan jo aivan malttamattomina! Meillä on nimittäin paljon suunnitelmia, mutta silti kaikki ihan avoina, sillä meinataan ajaa Helsinkiin autolla ja nukkuakkin mahdollisesti siinä..  
Onko siellä muita ruissista toipuvia?

6 kommenttia:

 1. onpa kivoja festari kuvia!♥ Ite en tänä kesänä mee festareille, mutta ensi kesänä sitten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Ensi kesänä sitten tosiaan, mutta voihan sitä kesää muutenkin viettää. :-)

   Poista
 2. Täällä ei toivuta ruissista, mutta summer upista kylläkin! :--D oli ihan huippu viikonloppu, eilinen 11h eturivissä ja perjantaina Nicki Minaj ! Mutta näytti sielläkin päin olevan super hauskaa:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi... Meitä harmitti kun ei päästy näkemään Nickiä! Kuka aasi onkaan mennyt keksimään, että ruissi ja summer up järkätään samaan aikaan.. :-D Kuulostaa ihan älyttömän hauskalta!

   Poista
 3. Ihanet tytöt 🌚 eka kuva varsinkin kovin kiva 😆

  VastaaPoista