INSTAGRAM

tiistai 14. heinäkuuta 2015

RIPPED JEANS

xoxo SN
Näin sunnuntaina pitkästä aikaa Axua kuvailujen ja jätskien merkeissä. Päätin siis jakaa myös teille yllänäkyvän epäonnistuneen asukuvan :-) Pysyin taas enemmän siellä kameran toisella puolella, eli siis kuvaajana. Kun Axu häippäsi Helsinkiin, tämä tyttö meni ajelemaan ja myöhemmin mentiinkin Sannin kanssa kaupasta hakemaan parit sipsipussit, karkit, suklaat ja dipit, niistä eilinen iltapala  siis taisikin koostua. Saatiin myös ajatus lähteä katsomaan auringonlaskua Ruissalon päähän, mutta kuinkas kävikään.. Matkalla tajuttiin, että taivas on ihan pilvessä ja lopulta myöhästyttiinkin laskusta. Noh, better luck next time... Löydettiin kuitenkin tosi upea paikka, pakko mennä sinne vielä uudestaan! Myöhemmin nähtiin myös Tallinna reissulta palanneita ja ajettiinkin sormet jäässä keskiyön jälkeen meille yöksi #lämpimätkesäyöt.

Luvassa olisi myös paljon kokkailua tuleville päiville, kiinnostaisko teitä reseptit?

6 kommenttia:

 1. Vähän kiva toi asu, vaikka kuva epäonnistunut onkin ;) Varsinkin noi farkut on mielettömän kivat!

  VastaaPoista
 2. Ihanat housut!!!! Mistä ja minkä hintaset ja onko nuo kuin uudet? :D Reseptit yleensä kiinnostaa kans kyllä vaikken varsinainen ruokatyyppi olekaan :D

  VastaaPoista
 3. mäkin tykkään ihan sikana!:-) noi on Bershkasta ja hintaa en tarkalleen muista mutta siinä 40€ paikkaille tais olla. Ostin ne kesäkuussa Espanjasta! Kiva kuulla, meinaan niitä on nyt tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, pakko vielä kysyä onko nuo millasta kokoa? Ihan normi niinku jossain ginassa ja bikbokissa yms? Ja onko mitään muita kuvia, jossa nuo näkyis? :)

   Poista
  2. otin noista 40 koon (normaali 36), sillä halusin noista "isommat" enkä kireitä, vaikka vyötäröstä onkin niin isot että pakko käyttää vyötä.. Muutenkin boyfriendit on mulle aina vähän kireitä reisistä niin siksi :-) ei valitettavasti oo muita kuvia kun noi vasta tokaa kertaa päällä :/

   Poista