INSTAGRAM

maanantai 29. kesäkuuta 2015

PORTUGAL

xoxo SN
Ola!
Mallan lähdettyä Suomeen, otettiin perheen kanssa suunnaksi Portugali. Tarkoituksena oli tehdä parin päivän reissu ja tutustua maan kulttuuriin. Ja niin myös tehtiin! Täältä meiltä sinne taisi ajaa noin viisi tuntia, joten ei edes paha! Varsinkin, kun maisemina eivät olleet harmaat havumetsät, vaan sai katsella upeita vuoristoja, oliivipuupeltoja yms. Suunnaksemme otettiin Albufeira niminen paikka. Rakaistun kaupungin rantaan ja siitä kohoaviin jyrkänteisiin. Älyttömän upea näky meinaan! Ihmiset oli iloisia, ruoka superhyvää, ilmat loistavat, joten nappiin mennyt matka voisin sanoa! 
Löytyykö sieltä muita Portugalissa tai Albufeirassa vierralleita?

Taidan tällä kertaa antaa kuvien puhua puolesta ja toivottaa hyvät viikonjatkot! Jos teille ilmenee mitään kysymyksiä maasta, kaupungista yms. niin kysykäää ihmeessä :--)

10 kommenttia:

 1. Ihanan näköstä!!! 😍Mäki haluun😭

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja vielä ihanemman näköstä livenä! äkkiä varaamaan matka tonne, oli melkein halvempaa vielä kuin Espanjassa, joten kalliiksi ei oleskelu tulisi!! ;-)

   Poista
 2. Oioi kyllä! Olin Albufeirassa viime syksynä ja käytiin vielä tolla samaisella rannalla pariin otteeseen. Ihana paikka (varsinkin iltaisin) täytyy sanoa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi vitsit mikä sattuma!! toi ranta oli kyllä ihan sika magee, varsinkin kun siellä oli niin paljon kaikkea tapahtumaa ja vesiaktiviteettejä :-) ei nähty tota illalla valitettavasti, näköjään pitää sellanen mennä vielä katsastamaan ;-)

   Poista
 3. Älyttömän hienoja kuvia ja sulla on upee kroppa! Wau, en tiiä oonko ennen kommentoinu mutta tää on ihana blogi, seurannu monta vuotta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai vitsit miten ihana komentti, kiitos paljon ihana!!<3 kiva kuulla että oot seuraillut pitkään, toivottavasti jatkossakin haha ;-) kiitokset vielä sulle!

   Poista
 4. Millasia rintsikoita ton raitatopin alla pidät? :)

  VastaaPoista