INSTAGRAM

tiistai 16. kesäkuuta 2015

HENGISSÄ!

 xoxo SS
 Sekalaistakin sekalaisempi kuulumispostaus luvassa, multa kun ei ole tullut mitään sen henkilökohtaisempaa hetkeen. Tähän on ihan pätevä syykin, en nimittäin ole millään kerennyt käydä kuvailemassa tai keksiä muutakaan ihmeempää, kun kaikki aika on kiinni töissä ja lukemisessa. Oon muutenkin pistelly menemään sen näkösenä, että asukuvat ei tulisi kuuloonkaan. Viime viikko meni suurilta osin leirillä pikkutyttöjen kanssa ja nyt alkoi kunnolla kesätyötkin. Kaiken vapaan ajan mitä en ole käyttänyt kavereiden kanssa tai salilla oon pyrkinyt keskittämään matikan lukemiseen, mulla on nimittäin torstaina koe. Siitä kun oon selvinnyt, niin voin pyyhkiä hiet otsalta ja jatkaa postailua normaaliin malliin normaailien aiheiden parissa, tai en nyt tiedä mikä meidän blogissa on normaalia.. :-D 
Perjantaina suunnataan Nauvoon viettämään juhannusta ja loppuviikolle on myös luvassa yksi kuvauskeikka Crissen kanssa jota odotan innolla! Hiuksetkin tulee luultavasti saamaan pientä muutosta lähipäivien aikana.. katsotaan miten onnistuu.

Onko teistä joku suunntaamassa juhannukseksi Nauvoon tai lähistölle? 

4 kommenttia:

 1. Siirit
  yllätys oli suuri, kun löysin sinut Siiri S. blogin kautta. Hauskoja juttuja olette kirjoitelleet. Kiitos erityisesti Gdansk-vinkeistä, niitä tarvitsenkin vielä kesän aikana. Hauskaa juhannusta Nauvossa; njut av livet! TJA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätys oli vähintäänkin yhtä suuri, kun luin kommenttisi! Kiva kun löysit tänne ja mahtavaa, että on ollut apua. Tack så mycket och trevlig resa till Gdansk!

   - Siiri S

   Poista
 2. Oh ihanan näköisiä nuo alimman kuvan syötävät! Kiva kuulla, että muillakin on kesätenttejä, etten ole ainut, joka niiden kanssa on paininut. Nyt on kyllä paljon enemmän aikaa blogille, kun kouluhommat on saanut pois alta! Hauskaa juhannusta Nauvoon! :)

  http://lifewithsallas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein kovasti! Ja joo.. just sain sen (onneksi) ainoan pois alta, ellei sitten uusinta odota.. toivotaan että ei. Ja joo just näin! Tosi hyvää juhannusta sinnekkin! :-)

   Poista