INSTAGRAM

maanantai 25. toukokuuta 2015

KESÄN RUSKETUS VITA LIBERATALTA

xoxo SS
 Onko teillä kokemusta Vita Liberatan tuotteista? Me saatiin yllä näkyvät putelit kokeiluun ja itselleni on etinyt muodostua jo aika montakin mielipidettä, joista tulen tässä postauksessa kertomaan täysin rehellisesti. Laitetaan toki pari vinkkiä jakoon koskien ihan yleisestikkin itseruskettavia, että ihan pelkäksi tuote-esittelyksi tämä ei mene. 
Oma mielipiteeni on se, että rusketus kaunistaa, saa etenkin meikittömän naaman näyttämään nätimmältä ja terveemmältä, sekä tuo kropan lihaksison piirteitä esille. Jälkimmäisin tosin on vain ja ainoastaan täysin fakta juttu, siksihän fitnessmallitkin käytetään suihkurusketuksen läpi kisalavalle. Niin ja tämä kaikki tietysti vain mikäli rusketus on levitetty kauniin tasaiseksi. 
Itse olen levitellyt päivettävää voidetta lähinnä naamalle, sillä talvisaikaan koko kropasta näkyy suunnilleen sormet, eikä rusketuksella tee juurikaan mitään. Nyt kesän tullessa oli kuitenkin ihanaa saada vähän väriä pintaan ja erityisesti kun en ole mikään kova auringonpalvoja ja solkkuja vastaan olen aikalailla täysin. 
 Aikaisemmin käyttökokemukseni itseruskettavan suhteen on rajoittunut lähinnä voiteisiin ja tämän jälkeen jätän nuo putelit kyllä suosiolla kaupan hyllylle. Se tunne kun ymmärrät, että ei tarvitsekkaan seistä tikkuasennossa kahta tuntia ja odottaa rasvan kuivumista, vaan voit vetäistä vaatteet päälle jo viiden minuutin päästä sai kyllä tuntemaan sellaista menetettyjen tuntien kaipuuta, että huhhuh. 
Me saatiin omamme Soul Sisterssin kauneushoitolassa, missä kävimme aikaisemmin myös suihkurusketuksessa ja olimmekin varsin tyytyväisiä lopputulokseen, mutta merkin omalta nettisivulta täältä, löydät oman  lähimmän jälleenmyyjäsi. 
Vita Liberatalla on siis useita rusketustuotteita, mutta meille valikoitui tuo kaikkein uusin, jota lähdinkin innolla koittamaan. Kyseessä on siis vähän erikoisempi tuote, joka levitetään ensin illalla puhtaalle iholle, odotetaan 12-24h, tehdään vesipesu ja toistetaan sama homma vielä kerran tai kaksi, riippuen siitä minkälaisen lopputuloksen haluaa. Itse laitoin tuotetta ensin kerran, seuraavan kerran 24 tunnin päästä, jonka jälkeen nukuin yön ja huuhtelin ylimääräisen pois jo aamulla. Tälle kalkkinaamalle toi rusketus näytti siinä vaiheessa jo tarpeeksi syvältä, mutta tulen kesällä varmasti kokeilemaan vielä astetta tummempaa lopputulosta. 
Ennen kuvia en saanut otettua, mutta eiköhän näistäkin näe tuon rusketuksen, kuvitelkaa viereen vaikka vitivalkoinen koipi, niin mennään aika lähellä totuutta. Pari kuvaa alempana näette levityskintaan, jota todella suosittelen etenkin moussen levittämiseen. Ihan älyttömän helppoa, tarkkaa ja nopeaa! 
Sitten niihin plussiin ja miinuksiin:
+ Kestää kuulemma sen 3-4 viikkoa (itsellä ollut vasta alle viikon, en osaa sanoa)
+ Ei pistävää hajua
+ Tasainen lopputulos
+ Helppo levittää ainakin kintaalla
+ Kuivuu erittäin nopeasti
+ Itsellä ainakin pari levitysvirhettä on tasoittunut muutamassa päivässä 
- Omaan silmään hieman oranssi sävy, ei kuitenkaan mikään porkkana
- Esim saunassa lähtee helpommin pois (melkeimpä kaikki ruskettavat)
 Sitten pari käytännön vinkkiä, jolla estetään yllä näkyvä. 
Ensinäkin rasvatkaa ja kuorikaa iho tarkasti! Tätä ei turhaan toitoteta, sillä se mikä huonosti kuoritusta ja kosteutetusta ihosta seuraa on ainoastaan epätasainen ja karmivan näköinen rusketus. Levitä tuotetta pyörivin ottein ja varmista, että sitä menee joka paikkaan. Olen monta kertaa tehnyt virheen juurikin käsivarsien kanssa, sillä sitä kun vääntää ja kääntää, niin voi helposti jäädä joku viiva täyttämättä. Ole siis huolellinen!
Vedä säärestä alaspäin niin, että väri menee liukuvasti jalkapöydälle ja nilkkaan.
Katso että polviin, niiden sivuille tai muihin rajakohtiin ei jää läikkiä. Tarkista myös napa ja muut mahdolliset kuopat (esim itsellä jäi kyynerpäiden viereen pieni valkoinen kuoppa!). 
Taivuttele sormia ja muita taipeita, jotta ei käy yllänäkyvää. Itselläni nuo on onneksi jo tasoittunut.

Jos kyseinen itseruskettava kiinnostaa, niin täältä tarkempia tietoja!

Mikäs on teidän lemppari itseruskettava ja minkälaisia kokemuksia tai vinkkejä löytyy levittämiseen?

No Comments Yet, Leave Yours!