INSTAGRAM

keskiviikko 20. toukokuuta 2015

#KATUMUOTIVIIKOT

xoxo SS & SN
Nyt on taas se aika vuodesta kun on aika suunnata kameran linssi vähän omaa naamaa pidemmälle, kun Indiedayssin ja Olympuksen yhteistyössä järjestämä katumuotikampanja starttaa! Tätä päivää ollaan odotettu kuin kuuta nousevaa jo viimevuodesta saakka, meistä on nimittäin ihan hurjan ihanaa bongailla inspiroivia asuja ja saada muitakin kameran eteen. 
Perinteiseen tapaan löydät mukana olevia kuvia, sekä tietoa niin kamppiksesta, kun olympuksen kameroistakin täältä, kampanjasivuilta. Viime vuosista poiketen, käydään kisa tänä keväänä kuitenkin instagramissa hashtagein #katumuotiviikot @olympussuomi. Tämä uudistus mahdollistaa siis myös teidän osallistumisen omilla kuvillanne! Nappaa kuva persoonallisen inspiroivasta asusta, lisää kuvatekstiin #katumuotiviikot, sekä @olympussuomi ja olet mukana kisassa. Tarkemmat säännöt ja ohjeet löydät itse kampanjasivulta

Palkinnotkaan eivät ole ihan turhat. Tällä kertaa niitä pistetään menemään kolme, joista jokainen sisältää Olympus PEN E-PL7 -kameran sekä 25 mm kitin.
1. palkinto menee bloggaajalle/lukijalle jonka kuva kerää eniten tykkäyksiä instagramissa
2. palkinto arvotaan kaikkien #katumuotiviikot @olympussuomi kuvan julkasseiden kesken
3. palkinto arvotaan kaikkien #katumuotiviikot @olympussuomi kuvista tykänneiden kesken
 Meitä tossa palkintokamerassa viehättää etenkin sen pieni koko ja ulkonäkö muutenkin, iso järkkäri kun on vähän työläämpi raahata paikasta toiseen, eikä musta värikään miellytä silmää samalla tavalla kun kauniin valkoinen. Sen lisäksi näytön saa käännettyä kuvienottoa varten ja kuvat saa lähetettyä helposti kännykkään wifin kautta, ilman sen suurempia säätöjä. Sieltä sitten vaikka suoraan instagramiin hashtagein #katumuotiviikot ja @olympussuomi ;-)

Meidän kisakuvat löydät instagramista nimimerkkejen @siirisaikkonen ja @siiriniemi takaa. Käykää ehdottomasti tykkäilemässä ja osallistumassa palkintojen arvontaan!

Onnea kisaan ja inspiraation etsintöihin!

No Comments Yet, Leave Yours!