INSTAGRAM

maanantai 30. maaliskuuta 2015

NHL PELISSÄ +VIDEO

xoxo SN
Siirin edellisestä postauksesta tulikin mieleeni, että en ole koskaan kertonut täällä blogin puolella yhdestä meidän Floridan reissun kohokohdista. Kyseessähän on nimittäin NHL peli! Iskä oli suunnitellut jo kauan, että Amerikassa sitten sellaiseen suunnataan ja kuinka hyvin sattukaan, tuolla meidän hotellin lähettyvillä olevalla BB&T Centerillä oli lähipäivinä tulossa NHL matsi. Suunnattiin siis sinne, jossa vastakkain olivat Florida Panthers ja Pittsburgh Penguins. Tietysti kannatettiin Pantherseja, ihan vain muodon vuoksi ;---)
Mentiin paikan päälle katsomaan, josko paikkoja olisi vielä jäljellä (netissa näytti että 1 paikka?). Onneksemme saatiin aivan huippu hyvät paikat ja fiilistely voi alkaa.. Floridan joukkoeessa pelaa siis 3 suomalaista pelaajaa, mm. Barkov, jos jollekkin nimi on tuttu. Käytiin katselemassa hallissa olevasta Pathersien fanitavaroita ja iskälle sieltä tarttuikin mukaan vaikka mitä. Niin kuin Amerikassa on tapana, haettiin nachoja, litran kokis ja wingsejä katsomoon mukaan. Niillä eväillä pärjäsi pitkälle, muttei kuitenkaan pelin loppuun, kheh.

"Let`s go Panthers!"

Aikaisemmin mainitsemani suomalainen pelaaja Barkov teki rankkareissa vielä ratkaisevan maalin ja voi että sitä huudon määrää. Koko halli, siis oikeasti KOKO halli, huusi yhteen ääneen: "Barkov, Barkov, Barkov!". Siinä oli suomalaisena aika ylpeä. Oli muutenkin niin mahtava ilmapiiri pelin jälkeen, kun iso ihmismassa valui hallista ulos ja kannustushuuto jatkui niin kauan, että viimeinenkin henkilö oli poistunut. Tulee vieläkin kylmätväreet, kun miettii sitä tunnelmaa. Tämä oli juuri sellainen once in a lifetime hetki, ei noissa NHL peleissä meinaan ihan joka päivä käydä (sydänsilmät).
Onko joku teistä siellä ruudun takana ollut NHL pelissä?
Tässä olisi vielä pieni videokooste pelistä (maailman nopeiten editoitu video ikinä..) :-)

2 kommenttia:

  1. Oih iteki kävin Montrealissa tossa joku 6 vuotta sitte yhen NHL pelin kattomassa ja nyt katon näitä kuvia kuola valuen (sillon teki muuten vanhempi Koivu ratkasevan maalin rankkareissa) :D Jotkut suomalaiset ei-niin-jääkiekon ystävät varmaan ihmettelee tällasen "lätkämaasta" olevan sekoamisreaktiota tommoseen matsiin, mutta NHL pelit on kuitenkin niiiiiiiiiin erilaisia verrattuna liigan peleihin, eihän niitä voi ees verrata :D Tuolla on se tunnelma niin kohdillaan, sais Suomeenki samanlaisesti tulla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi että, kuulostaa aivan mahtavalta! kyllä suomalaiset hoitaa homman kotiin noissa rankkareissa näköjään ;-) oot ihan oikeessa! noi NHL pelit on niin eri maata, kuin mitä täällä suomessa pelaillaan.. munki puolesta tollaset pelit ja varsinkin toi tunnelma sais kotiutuu tänne Suomeenki! ihanaa, että löytyy muitakin tälläsen kokemuksen saaneita :')

      Poista