INSTAGRAM

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

A LOT OF NOTHING

xoxo SS
Mulla on sadat asut suunniteltuna ja tänäänkin pistin täydet meikit naamaan pikku kuvaustuokion toivossa. Mutta kuinkas kävikään, lunta satoi kun viimestä päivää ja maa täynnä loskaa. Meni fiilis, joten parempia ilmoja odotellessa kuvitin tän postauksen Ninnillä. Tytöt valkkas mun kaapista parit vaatekappaleet ja nappasin lopputuloksesta parit kuvat salamalla, mun huoneessa myöhään illalla, joten siihen nähden oon tosi tyytyväinen näihin. Salillakin tuli käytyä ekaa kertaa sitten Amerikan ja nyt on motivaatio ihan huipussaan, alotettiin kahden viikon karkkilakkokin.. Vielä on lukiokirjat hankkimatta, mutta onneks mulla on kaksi vapaapäivää vielä jäljellä, iiks. Uus koulu, (melkein) uudet ihmiset ja opettajat, ehkä mä selviin. Tän sekavampaan postaukseen en nyt tähän hätään pysty, joten palataan mahdollisimman pian, ihanaa alkavaa viikkoa!

5 kommenttia:

 1. Millon sä lähit sinne amerikkaan ja olitko vaihdossa vai vaan lomalla :o? uutena lukijana on mulle jääny vähän epäselväks:|

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähdin elokuussa ja oltiin siellä 5 kuukautta siskon ja vanhempien kanssa. Heillä oli siis siellä töitä ja me käytiin sitten koulua! :-) Eli ei tavallaan kumpikaan, toki joululoma ja pariviikkoa syksyllä meni reissatessa ja lomaillessa, mutta noin muuten kävin kyllä koulua!

   Poista
 2. Mua on jo pitkään tää teidän nykyinen fontti häirinny, voiskoha sille tehä jotai, vaikka isommaks tai sit tummemmaks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti voi, katsotaan mitä saadaan aikaseksi kun muokataan ulkoasua muutenkin tässä jossain vaiheessa. :-)

   Poista
 3. Hei, ajattelin tulla kertomaan, että pääsitte viiden parhaan joukkoon blogini "linkkaa blogisi"-postauksessa.:) Palautetta blogista ja muut blogit löytyy uusimmasta postauksestani!:)

  VastaaPoista