INSTAGRAM

maanantai 15. joulukuuta 2014

YKSI UNOHTUNUT PÄIVÄ


 Parempi myöhään kun ei milloinkaan, kuuluu sanonta joka sopii tähän tilanteeseen kun nenän päähän (Krhm, Siiri.. aika ovelia letkautuksia oot keksinyt). Pari kuukautta takaperin saatiin tuttavaperhe Suomesta tänne visiitille ja niistä ajoista löytyy jo muutama postaus, ihan hukassa ei siis olla. Löysin kuitenkin nämä parit unohtuneet otokset ihan parilta ensimmäiseltä päivältä heidän ollessa täällä. Oltiin järjestetty vastaanotto kunnon Amerikkalaisittain ja lentokentällä isi oli jo pilli huulessa ja sellanen juhlatötteröhattu päässä. Kamera pönötti tietty jalustalla liukuportaiden edessä, pitihän hetki saada ikuistettua videolle. Itse tyydyin kännykän katseluun nurkassa ja koitin esittää, etten koko poppootta tuntisikaan.. heh. Kotiin päästyämme meillä oli seinällä tervetulijaisbannerit ja pöydällä juhlakattaus jonne mä olin leiponut ton cookie monster kakun, maistu just niin teennäiseltä kun näyttääkin, mutta uppos kyllä vielä seuraavanakin päivänä. Tota vastaanottoa seuras kyllä hurjan ihana viikko!

XOXO SS4 kommenttia:

 1. ihana kakku!

  virvasway.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihana blogi teillä on ♥ Heti tänne tullessani rakastuin banneriin, ja kuvat vielä sitäkin upeampia! Saitte musta uuden lukijanne:-)

  http://rakkauttaaulait.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihan hurjasti!! <3 Et tiedäkkään miten piristi kuollettavan tylsää koulupäivää.. (Miten niin kännykällä tunnilla :-D)

  -ss

  VastaaPoista