INSTAGRAM

sunnuntai 19. lokakuuta 2014

MITÄ TULI TEHTYÄ?!

Joskus aina  mietitään että mikä meitä on oikein vaivannut eikä ihan syyttä suotta, jos kuitenkin on ollut hauskaa, niin mitä turhaan häpeämään. Hah. Päätettiin nyt jakaa  teillekkin muutamat satunnaiset faktat meistä yhdessä ja meidän menneisyydestä. Kaikkein noloimmat jätettiin suosiolla pois, mutta alla nyt listattuna 10. Niin ja hei, jos teiltä löytyy mitään samankaltaisia postaustoiveita (meistä yhdessä menneisyydessä yms) niin heittäkää ideoita ilmoille, mielipiteitä otetaan tietty ilomielin vastaan myös! :-)
1. Koska ollaan kaksi ruoan suurkuluttajaa, niin meille on muodostunut yhteisiä lemppareita myös tässä suhteessa. Yökyläilyiltoja on meidän kahden (Vai pitäiskö sanoa yhden) lisäksi usein viettämässä sour cream and onion sipsit, dippiä unohtamattakaan. Sellaset mustat ja valkoiset pehmeät neliökarkit sekä pandacrispit kuuluu myös suosikkeihin. Elokuvateatterissa meidän popparipurkista löytyy vähintään yhtä paljon mausteita kun popparia.. Ja kädestä robertsin lightshaket tottakai.
2. Elokuvista puheen ollen ollaan katsottu varmaan jokainen American pie yhdessä ja muuten meillä onkin sitten aika erikoinen leffamaku.. Esimerkkin My little ponya meni helposti muutama jakso putkeen tossa kesälomalla ennen nukkumaan menoa.
3. Ollaan käytännössä katsottuna sama ihminen ja tästä väännetään jos jonkinmoista vitsiä. Joskus myös meitä vastaan.. ”Tarvittekste muka kaks suklaalevyä jos ootte vaan yks?” Öö.. no todellakin.
4. Halutaan että meitä kutsutaan nimellä SiiriT kun ollaan yhdessä jossain ja ollaan kielletty kaiken maailman lempinimet joilla meidät saisi erotettua.
5.Siihen liittyen meillä on myös brain connection ja huijattiinkin kyseisellä asialla meidän yhtä kaveria ja ilmeisesti aika hyvin onnistuttiinkin, nimittäin pienen pelleilyn jälkeen kyseinen tyyppi oli meille ateriat velkaa.. Just saatiin lähipäivinä viestiä mikä meni kutakuinkin näin: ”puhuttekste wapissa vai brain connectionin kautta kun S on USA’ssa?”
6. Ollaan myös totuttu siihen että kun ollaan jossain ilman toista, niin joka toisen vastaantulevan tutun ensimmäisiin kysymyksiin kuuluu ”Missä toinen Siiri on?”
7. Ripari oli meille se juttu minkä ansiosta ollaan näin tiiviisti yhdessä ja siellä jo päädyttiin noloilemaan yhdessä. Jos meitä ärsytti joku asia (Joista suurin osa tuntuu nykyään aika naurettavilta..), niin saatettiin mennä ulos tai meidän huoneeseen tekemään mitä tyhmimpiä rukouksia. Nauratti ne sillonkin, mutta varsinkin nykyään.. Ne sisällöt ei nimittäin olleet ihan suoraan mistään sivistyskirjasta. (Terkkuja vaan riparilaisille..)
8. Kerran saatiin ihan käsittämättömän hyvä päähänpisto kun oltiin S’än luona ja lähdettiin keskustan läpi kauppaan. Keksittiin meidän reissulle sääntöjä joista ei saanut poiketa edes kun vastaan tuli ihmisiä ja voi että niitä nauruja ja katseita mitä osaksemme saatiin. Sisällä ei saanut kulkea kun vain mattoja pitkin (Mikä tuotti aikamoisia vaikeuksia esim. hissistä poistuttaessa). Saatiin astua vaan tummennetuille laatoille, suojatiellä ei tietenkään saanut osua kun vain valkoisiin viivoihin ja voitte vaan kuvitella kuinka typeriltä näytettiin, kun käveltiin torin poikki peräkanaa sitä yhtä ja samaa viivaa pitkin. Tämä kaikki tässä puoli vuotta takaperin, tekis mieli ihan taputtaa itseään olalle.
9. Vaikkei muilla olekkaan oikeutta keksiä meille lempinimiä, niin toisiamme kyllä kutsutaan tsipiksi ja tsapiksi aina silloin tällöin. Tsippi tulee sanasta Tsipmoneky, mikä tarkoittaa oravaa ja se mistä se on meidän keskuuteen ilmestynyt, ei ole harmainta aavistustakaan. Kyseinen lempinimi on ollut käytössä kuitenkin niin kauan kun voidaan vaan muistaa.

10. Käytiin joskus kokeilemassa vaikka mitä tansseja ja osa lopetettiin yhtä nopsaa. Me kaksi urheiluhirmua käytiin kerran ostamassa ateriat hesestä ja perustettiin kunnon piknik tanssipaikan käytävälle. Siinä tajuttiin sitten että myöhästytään tunnilta ja päätettiin lähteä tyytyväisinä vatsat täynnä kotiin. Kerran ostettiin myös molemmat Myllystä viiden euron kassit jotka sisälsi viittä eri leipää, koska ajateltiin ilahduttaa meidän vanhempia (Taka-ajatuksena ehkä ennemminkin ne yhden pussin munkit..). Niitä oli hirveän kiva survoa skootterin koppaan ja kanniskella loppumatka mukanaan. Toivottavasti edes vanhemmat olivat iloisia.. 

XOXO SS & SN 

2 kommenttia: