INSTAGRAM

perjantai 26. syyskuuta 2014

FLOWER PANTS

Tällä viikolla mä olen lukenut, oikeesti kerrankin panostanut kunnolla! Tai no yhteen aineeseen vaan x) Torstaina (niin kuin kaikkin lukiolaiset tiedätte) alkoi koeviikko ja yh aloitettiin ja tänään jatkettiin ruotsin parissa. Koulun jälkiin mentiin tyttöjen kanssa napsasemaan kuvia ja oon oikeesti tosi epätyytyväinen noihin, koska toi laatu jotenki hyppäs ihan nolliin ku siirsin noi koneelle.. Noh ehkä nä nyt tänkerran käy. Vähän rennommassa asussa mennään tää viikko siis :--) Mun puolelta ei tänne tuu paljoa mitään, mutta toivottavasti toiselta puoliskoltani (hirvee hirveeee ikävä sitä) tulisi jotain.

Käytiin perheen kanssa myös tänään ulkona syömässä, niin kuin viime perjantainakin :-) Suunnittelin myös, että olisin menny kaverille viettämään iltaa, mutta ehkä taidan jäädä nyt elokuvan pariin kotiin. Kaikki muut perjantait oon kuitenkin jossain hillunut niin ehkä tä tekee ihan hyvää. Koitan kuitenkin kerätä energiaa viikonlopun luku-urakkaa varten. Miten te vietätte teidä viikonlopun?
XOXO SN

4 kommenttia:

 1. Voi vitsi kuinka kiva blogi! Ihan sattumalta löysin tän ja oon selannu teidän uusimmat postaukset läpi ja oli pakko liittyä lukijaksi :-)
  Ois kiva jos kävisitte kurkkaamassa mun blogia:
  www.do-what-you-really-love.blogspot.com

  Mut hei kiva blogi ja tosi kiva kun löysin tän! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, ihana kuulla! Ja tervetuloa joukkoon :--) suuret kiitokset sulle, meen heti kurkkaamaan sunkin blogiin!

   Poista
 2. Oi miten kiva asu! Nuo kukkaleggarit on niin mageet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi että, kiitos paljon! mäkin tykkään niistä mutta en oikeen tiedä mihin niitä yhdistäisin :-D heh

   Poista