INSTAGRAM

keskiviikko 20. elokuuta 2014

KUULUMISIA & MAMA JEANS

Koulu alkoi viime viikon tiistai (virallisesti keskiviikkona) ja päivä meni mukavasti tutor hommien parissa. Samaa hommaa jatkettiin perjantaina, kun ykkösillä oli päivä Ulapassa ja me sitten siellä vetämässä leikkejä ja sen sellasta! Oli muuten ihan pirun hauskaa ja naurettiin tyttöjen kanssa taukoamatta, siis ihan oikeesti. Oltiin kuin viisi perunaa hyppimässä ja imitoimassa Gandalfia, juuu :-)
Sieltä suuntasin suoraan kotiin suihkuun ja pakkaamaan loput kamat, sitten haettiin Sanni ja suunnattiin bussipysäkille. Helsinkiin päästyä vedettiin ateriat nassuun ja hiihdettiin pikapikaa parin muun tutun kanssa Weekend festareille. Jonottaminen vei tooosi paljon aikaa, eikä valitettavasti ehditty Showtekkiin, mutta sitäkin huikeampaan Martin Garrixiin ehdittiin ja voi halleluujaa!!! Se poika on t ä y d e l l i n e n.. Päästiin vielä hirmu lähelle ja lavaa lähestyttiin joka hetki :-D Mieleen jääviä artisteja oli myös Dimitri Vegas, Afrojack ja Mike Like. Lopuksi esiintyi myös ihana Calvin Harris! Lähdettiin vähän ennen lopetusta kuitenkin pois, koska molemmilla oli kuivempi suu kuin sahara, sekä heikotti molempia, koska mutkin välillä litistettiin niin etten hetkeen saanut happea.. Mutta sehän kuuluu siihen festarimeinkiin, vai? :---D Otin siellä myös hirmusesti videoita ja kuvia.. Entiä haluutteko niistä erikseen postausta, vai onko muista blogeista tullu jo ylikuormitus niistä?
Tänään oltiin isolla tyttöporukalla Fontanassa syömässä ja voi herranjestas taas sitä meidän juttujen tasoa.. Siis ihan oikeesti, vieressä istuvat varmaan mietti että mikä meitä vaivaa, mutta ei se mitään! Eve lähti jo puoli kolmelta, mutta me muut jäätiin vielä keskustaan ja napattiin itseasissa pari kuvaakin.. sateessa XD Niitä näättekin jo tässä postauksessa ja päälleni pääsi uudet mama housut ja pitkä jakku, mitäs pidätte?

Perjantaina suunnataan, taas yllätys yllätys (*rumpujen pärinää) Helsinkiin! Mennään neljästään serkkujen ja Veeran kanssa Cheekin stadion keikalle ja lauantai päivä pyhitetäänkin sitten shoppailulle. Tulossa varmasti ihan hirmu kivaa, cant wait!

Nyt suuntaan tekemään läksyt ja ottamaan ruokalevon, sillä tuli taas syöty himppasen liikaa! JA MUUTEN! Video tulossa tännekkin luultavasti huomenna (?), olkaa silmä tarkkana, adios!

(ps. onnittelut jos jaksoit lukea mun kaiken höpinän)
 XOXO SN

2 kommenttia:

  1. ihana laukku! mistä se on? :) & joo, ehkä niistä festarikuvista on tullu jo ylikuormitus :D mutta ihan miten vaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos, tykkään itekkin tosi paljon :) se on Zarasta! ja okei, ehkä voisin sitten sen jättää välistä :--D

      Poista