INSTAGRAM

lauantai 14. kesäkuuta 2014

MAKSIHAME

No vihdoin! Löytyi mulle maksihame siis ja tätähän on muuten etsitty kissojen ja koirien, hiirien ja aasien kanssa. Hyppäsin kattoon kun bongasin vihdoin tarpeeks lyhyen yksilön, kaikki tuntuu nimittäin olevan sellasia kaksisataametrisiä laahuksia mun yllä, tai ainakin se pitää vetää jonnekkin korviin, mikäli ei tahdo kompastua joka toisella askeleella. Käytiin Ninnin kanssa kuvauttamassa asu jonka mitä luultavammin tulen laittamaan siskon rippijuhliin parin viikon päästä, vihdoin on yksi stressinaihe vähemmän. Mitäs mieltä te olette maksihameista?

XOXO SS 


10 kommenttia:

 1. Toi viiminen kuva on aivan törkeän hieno!! Saatan varastaa ehkä ton kuvauspaikan ;D ja sama ongelma, maksit laahaa maassa. Onneks on mummo mitä voi sen verran orjuuttaa että se lyhentää ne :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna mennä vaan! ;D Haha ihana, mullakin vois olla mahdollisuus tohon, mutta laiskuus... Kiitos suuresti kommentista!

   Poista
 2. Ihania kuvia! Maksihameet on itsellekin ollut todella ahkerassa käytössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joo ne on kyllä niin helppoja ja näyttääkin vielä kivalta.. :)

   Poista
 3. oi että ihana! mistä toi maksihame on peräsin? :)

  VastaaPoista
 4. Hameen voi aina lyhentää

  VastaaPoista
 5. Vautsi mitä kuvia! :-) ja ootte molemmat vielä ihan kadehdittavan kauniita! Onneksi löysin tän blogin, jään heti lukijaksi, sen verran mahtavalta vaikuttaa!

  http://miukunen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos hirmusesti ihanan piristävästä kommentista! :)

   Poista