INSTAGRAM

sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

ASIAA JA PÄÄSIÄISTEN TOIVOTTELUA

Heippa murut! Nyt on taas uusi kysely tossa sivussa, joten käykää vastailemassa. 
Oon lukenu kokeisiin, kyllä siis minä. Eikä kokeita näy varmaan viikkon ainakaan vielä ja silti oon jo ruvennut valmistautumaan. Mulla on kuitenkin vielä pari päivää jäljellä täys päivästä rentoutumista ja tarviin kipeesti jotain kateltavaa. Onko teillä siis suositella mitään sarjoja joita sais netistä kateltua? PLL:ää oon jo jonkin verran seuraillu ja Gossip Girl on katsottu neljänteen tuotantokauteen asti. 
En edes tiedä kuinka moni teistä muistaa että oon lähdössä koko ensi syksyks Amerikkaan perheen kanssa, kun en oo asiasta hirveesti täällä muistanu mainita. Syynä varmaankin se ettei tässä kovin paljon oo edes päässyt asiat etenemään. Viisumeita on haettu ja heti kun ne meille myönnetään niin varataan lennot. Sen lisäks ollaan suunniteltu New Yorkin matkaa sekä ens joululomalla matkustetaan luultavasti Floridaan missä toivottavasti tavataan Siirin perhe. Syyslomalla saadaan tuttavaperhe kylään ja sillon tehdään varmaankin myös jonkinlaista matkailua läheisiin osavaltioihin. Hurjan mielenkiintonen reissu siis tulossa, en malta odottaa että pääsen sinne ja teille kirjottelemaan!
Innostuin eilen illalla itseasiassa leipomaan, annoin taikinan tekeytyä yön yli ja paistoin leivät tänäaamuna pannulla. Ohjeen otin täältä ja suosittelen ihan jokaselle koitettavaks! Nams. Ennen leipien paistoa etsin kuitenkin meidän kämppään piilotetut suklaamunat, toi on aina yhtä hauskaa! :D
Tuli muuten myös mieleen että siitä on nyt tasan vuos kun sain tän mun järkkärin ja hyvin on muuten palvellut mua. Itsekkin ihmettelen miten oon onnistunut pitämään sen ehjänä, mutta ehdottomasti parempi näin ja toivon että pysyy vielä pitkään!
Haluttiin vaan kertoa kuinka paljon tykätään teistä, ihanaa pääsiäislomaa maailman parhaat lukijat!<3

10 kommenttia:

 1. Lost! Paitsi se voi olla kyl liian pelottava sulle hihi <3

  VastaaPoista
 2. Teen Wolf ja The Vampire diaries!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa molemmat hirveen pelottavilta XD Mutta kiitos näistä!

   Poista
 3. Voi että osaat kyllä ottaa ihania kuvia! Ja niistä sarjoista en kyllä osaa sanoa, koska en itse oikein semmosia seuraa tai katso :)
  http://shining-like-diamonds.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Nuo leivät ovat kyllä hyviä, kivat että tykkäsit

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Jees, kiitos. Toi onki ollu mietteissä, pääs unohtumaan.

   Poista