INSTAGRAM

maanantai 3. maaliskuuta 2014

VINKIT KAUPUNKITREENIIN

Indiedays viettää motivoivaation maaliskuuta ja mukana tässä on meidän lisäksi 14 upeaa bloggaajaa, joista jokainen vuorollaan kertovat omat vinkkinsä terveellisiin elämäntapoihin liittyen. Itse olen super innoissani ja odotankin jo malttamattomana muidenkin postauksia. Teemasivulle pääset tästä painamalla ja siellä on mukanaoliden postausten lisäksi mahdollisuus osallistua kilpailuun!

Keskustaan muuttamisessa oli ehkä vain yksi huono puoli, mikä sekään ei loppuenlopuksi sitä ollut; lenkkeily nimittäin.
Kun puut vaihtuivat liikennevaloihin, hiekkatiet asfalttiin ja pienet eläimet ihmisiin oli olo hieman kummallinen. Selvä totuushan on, ettei ketään todellisuudessa kiinnosta vastaan tuleva lenkkeilijä, mutta varsinkin alussa ihmisten katseet häiritsivät.
Itse nostatin lenkkeilyitsetuntoani hankkimalla mukavat ja hienot treenivaatteet, joihin minulla sisältyi uudet lenkkarit ja koiralle pinkki hihna, ei tarvitse sen ruman nahkaremmin kanssa sitten kulkea keskellä kaupunkia. Sitäpaitsi mikäs sen parempi kun ottaa koira mukaan kaveriksi jos kukaan muu ei pääse, kaksin on aina kivempaa - oli kyseessä eläin tai ihminen.
Nimenomaan vaatteilla hoidetaan tämä homma, unohda turha meikki naamassa. Ethän tahdo hikoilla niin että meikkivoide tukkii ihohuokosiasi, ethän? Ja noista kahdesta pois on parempi jättää se meikki, hikoilu kuuluu asiaan, se on merkki hyvästä työstä. Ripsiväri ja tarvittaessa kulmakynä riittävät vallan mainiosti!
Keskustassa lenkkeillessä kannattaa käyttää mielikuvitusta, ei koko aikaa tarvitse juosta, voi niitä lihaksiakin treenata vähän enemmän siinä matkalla. Puiston penkillä, tai miksei vaikka bussipysäkillä voisi tehdä dippejä (vahvistaa ojentajia) ja seinää vasten saa helposti painettua parit punnerrukset.
Vastaan tulee varmasti monet portaat ja pitkien portaiden juoksujen ja hyppyjen lisäksi pienempiäkin voi käyttää hyväksi hyppimällä sille joko tasajalkaa tai yllä näkyvälä tavalla juosten.
Askelkyykkyjä voi helposti tehdä vaikka yhden jalkakäytävän verran, eikä normaalejen kyykyjenkään tekeminen vaikka jossain kadun kulmassa ole pahitteeksi.
Kaikkia puisonpenkkejä yms voi käyttää helposti hyödyksi! Tasahyppyjä pystyy helposti tehdä myös liikennevalojen vaihtumista odotellessa.
Punnerruksia voi tehdä tämän sijasta seinääkin vasten, mikäli ulkona on kymmenen astetta pakkasta ja maa täynnä lunta. 
Itse rakastan juosta rautatiesillan läpi. Kuulostaako tyhmältä? Se ei ole mikään sillan tynkä, vaan juuri sopivan pitkä, ylhäällä ja sen kun juoksee täysillä läpi, niin olo on vapauttava.
Venyttely on myös tärkeää urheilun jälkeen. Käytä hyväksi hengitystä ja saatat päästä parempiin venytystuloksiin. Pohkeet, kädet, sekä etu- ja takareidet ovat helppo venytellä melkeimpä missä vain, muista kuitenkin ottaa vaikka kotona pakarat, akilesjänteet yms, varsinkin jos maassa ei viitsi istuskella hirveästi. Tärkeintä on käyttää mielikuvitusta, kukaan ei ole estänyt vaikka tankotanssia liikennetolpassa! :D 
Pidä nestetasapaino kunnossa ja juo runsaasti vettä treenin jälkeen. 
Hyvä musiikki on kaiken A ja O, ei mitään lällymusaa, vaan kunnon bassot ja treenimotivaatio ylle. Voit myös tehdä treeniä varten biisilistan ja päättää treenaavasti koko sen ajan täysillä, loppuun pari hitaampaa biisiä ja niiden aikana saa vään löysätä otetta. Todettu toimivaksi!

Mitä ikinä treenaatkaan tai teetkään, tärkeintä on ettet luovuta. Aina voi juosta pari metriä lisää ja sitten vielä pari, kroppasi tulee kiittämään. Tuloksia ei saa ilman työtä ja itsekuria, se on selvä ja jos ei ole valmis tekemään töitä on turha valittaakkaan, koska kukaan muu ei sitä puolestasi tee. Joten mitäs siinä enään istut? Peppu ylös, lenkkarit jalkaan ja lenkille. Niin minäkin teen, heti nyt.
Alla näkyvästä kuvasta painamalla pääsette kampanjasivulle:


XOXO SS

5 kommenttia:

 1. Törmäsin tähän blogikirjoitukseen sattumalta ja täytyy sanoa että sait juoksua vihaavan innostumaan menemään lenkille! Paras oli "Joten mitäs siinä enään istut? Peppu ylös, lenkkarit jalkaan ja lenkille." Niimpä.
  Kiitos paljon motivaatiosta :))
  -Susa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla, se oli vähän niinkuin tavoite, kiitos! <3

   Poista
 2. KIVOJA KUVIA OOTTE NÄTTEJÄ TEHKÄÄ MY DAY VIDEO JOSKUS

  VastaaPoista
 3. OOT NÄTTI TEHKÄÄ MY WEEK VIDEO JOSKUS OOTTEKO PARHAITA KAMUJA IKUISESTI?

  VastaaPoista
 4. So proud of you my love

  VastaaPoista