INSTAGRAM

perjantai 7. helmikuuta 2014

HASSELPÄHKINÄKEKSIT

Päädyin tossa yks päivä tekemään tollasia keksejä joihin lisäsin hasselpähkinärouhetta. Niistä tuli yllättäen ihan hyviä joten päätin jakaa reseptin tännekkin.
Ensin tehtiin taikina ja heiteltiin tohon pellille taikinapallot, tosta ois tullu vähän yli ton pellillisen mutta en jaksanu paistaa.
Valmiina näytti sitten tältä. Ja tossa pellillä noita ei siis kuulu painaa, vaan ne laskeutuu itestään siellä uunissa. Etin reseptin jostain netistä, mutta muokkasin sitä jonkun verran itse.

Resepti:
180 g voita
1,5-2 dl sokeria (itse käytin kookossokrua)
1,5 dl fariinisokeria
1 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
2 dl jauhoa
1/2 tl ruokasoodaa
1 rl hunajaa
hasselpähkinärouhetta

Sekota sähkövatkaimella voi, sokerit ja muna tasaiseksi massaksi. Lisää yhteen sekotetut jauhot ja ruokasooda. Lopuksi hunaja ja hasselpähkinärouhe oman maun mukaan (Myös muut 'mausteet' menee hyvin).
Paista noin 10-12 min 190'ssä asteessa. 



No Comments Yet, Leave Yours!