INSTAGRAM

keskiviikko 25. joulukuuta 2013

MY XMAS

Siinä meni taas yksi joulu ja ihan mukavissa merkeissä se menikin. Vaikka ollaan melkein jokainen joulu tähän asti oltu ulkomailla, niin loppujen lopuksi pääsin joulufiilikseen, vaikka tiukkaa tekikin. Olisin kyllä mieluusti viettänyt tämänkin juhlan jossain lämmössä, meinaan itse en ole niin kova jouluintoilija, haha.
Kuitenkin ensin pitkään nukuttua syötiin aamupala ja sitten päivemmällä iskä pääsi lähtemään palolaitokselta niin vaihdettiin joululahjat ja syötiin vatsamme aivan liian täyteen. Hän joutui kuitenkin pian lähtemään takaisin töihin niinpä me lähdimme sitten illemmalla vielä mummulle ja pappalle näkeemäään serkkuja, syömään lisää ja vaihtamaan loputkin lahjat. Siinä vierähti loppu ilta ihan kivasti, vaikka itse en ollutkaan niin hirveän joulumielinen enää illemmalla sattuneista syistä...
Toivottavasti teillä kaikilla oli ihana ja rauhallinen joulu! Saitteko muuten kivoja lahjoja?

Oon tällä hetkellä ihan hirmu väsynyt, vaikka heräsin klo 13.00 (!?). Onneks pian saan taas jouluruokaa nassuun ja sitten voisi lähteä vaikka lenkille. Mukavaa joulupäivää ja lomanjatkoa kaikille!
XOXO SN

2 kommenttia:

 1. Joulu on aina niin kivaa aikaa, kun näkee sukulaisia ja pääsee viettämään aikaa perheensä kanssa. Ootko muuten ajatellut tehä joululahjapostausta ? Mä ainakin haluisin nähä millasia lahjoja sait :)

  http://nelliuu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin! oot oikeessa:) hmm.. en oo itseasiassa miettinyt vielä, voisin mä kyllä tehdä! en vaan saanut kauheesti lahjoja mut voisin mä kuitenkin ne esitellä!:) pistetään harkintaan...

   Poista