INSTAGRAM

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

DAY W/ MY LOVE

Koulun jälkeen mentiin Jannin kanssa kirjastoon pörräilemään ja etsimään tietokirjaa koulun esitelmää varten ja arvatkaapas mikä me lopulta bongattiin ;) NO ROBININ ELÄMÄNKERTA, tai joku semmonen! Hahah siinä ei oo juur ollenkaan tekstiä ja kuvia melkeen kirja täynnä, eli just ku luotu meidän kahden luettavaksi. Lainaamisen jälkeen mentiin Crissen kanssa vielä heti perään uudestaan kirjastoon hakemaan meille romaanit (myös koulutehtäviin). Sieltä sitten mentiin napsasemaan kuvat, kun vielä oli valoista, ja sitten mahat kurnien ja hypotermian kourissa Fontaanaan syömään! Siellä kuulumisten vaihdon jälkeen suunnattiin kotiin ja tässä oon siitä asti istunut aikaansaamattomana.

Nyt pitäisi mennä fysiikan tehtävän kimppuun ja pusertaa viimeisen (wuhuuu!!!) koulupäivän ja torstai-perjantaina vielä yökirkko, hohhoijaaa! Sitten alkaa kauan odotettu Joululoma!!:) Onkos teillä jotain suunnitelmia lomaksi? Ite ollaan vaan kotona vaihteeksi joulunakin ja uutenavuotena!

After schoolday, me and my friend Janni went to library and we search some nonfiction book and finally we found Robin`s life story. There`s is very little text and lots of pictures (like made of us). After borrowing Crisse came and got books for us also to the school project. And before it was dark already outside, we went to take so pictures. Almost in hypothermia and soo hungry we left to take some food to the place named Fontana. 

Now I should start to do my physics and prepare to the last day of school and some night church.. Then Christmas holiday is here! Do you have some plans to vacation? I don`t really have, only chilling, haha!
xoxo SN

2 kommenttia:

  1. eikö tuo yökirkko oo tehty sen takia et koska aika menee yöllä yli kahentoista niin se lasketaan että perjantaina on nii kuin ollut koulua/lukiota yms :D? ainakin oon kuullut että sitä tehdään sen takia ettei tarvi pitää koulupäivää sitä seuraavana päivänä koska se yökirkko on ollut perjantain puolella..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo niinhän se menee x) en kyl oikee tajuu et onks sil välii et mihi aikaa se on et jos se ylittää perjantaihi tyylii vartin.. ni en usko et ketää miettii "kouluna" sitä kirkkoa XD hahah

      Poista