INSTAGRAM

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

WEEKEND FULL OF PICTURES Olipas taas astetta rauhallisempi viikonloppu mun osalta. Lauantaina suuntasin suoraan valmennuksesta Annan luokse ja siellä juteltiin ja istuskeltiin jonka jälkeen lähinkin Ampun luo. Siellä katottiin yks kauhuleffa ja kiljuttiin, naurettiin, syötiin ja juteltiin. Puol yheltätoista olin kotona ja siihen iltaan ei enää paljoo muuta mahtunu ku nukkumaanmeno. Tänään oltiin siskon ja vanhempien kanssa Salossa jossain taidemuseossa ja siinä sivussa otettiin muutamat yllä näkyvät kuvat ja nyt sitte rupeen siivoomaan huonetta, tekemään läksyjä ja treenaamaan!

xoxo SS

6 kommenttia:

 1. Ootpa nätti! (: Mietin joskus ettette näytä yhtään samalta sun siskon kanssa, mut nyt oonki alkanu näkemään teissä yhdennäköisyyttä :D
  En oo nähny susta pitkään aikaan sellasta kuvaa, missä sulla on hiukset auki o: voisko sellasen saada joskus, haluun tietää millaset hiukset sulla on auki? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos ihana! :) Joo voin ottaa kuvia seuraavan kerran ku jaksan oikeesti panostaa.. ehkä ens viikonloppuna! :) Jos sellasia kuvia haluut nähä niin kyllä tuolla aikasemmissa postauksissa on jos jaksaa kaivaa, mun hiukset ei oo niistä muuttunu paljoo mihinkään.

   Poista
 2. Oot nätti :) kui et muute koskaan pidä hiuksii auki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) Jos pitäisin auki, ni mun pitäis suoristaa hiukset mikä taas kuluttaa hiuksia, niin en jaksa enkä viitti tehä sitä hirmu usein varsinkaan näin syksysin kun ei oo mitään tarvetta näyttää miltään hyvältä.;/

   Poista
 3. Mistä sun takki on ostettu?:))

  VastaaPoista
 4. Toi on Tommy Hilfiger:in stockalta ostettu! :)

  VastaaPoista