INSTAGRAM

tiistai 10. syyskuuta 2013

maailman paras leffa, suunnattomasti tekemistä ja kirppistiistai

Moikkamoi pitkästä aikaa! Mulla on ollut ihan suunnattomasti koulujuttuja enkä ole saanut ujutettua blogia mihinkään koloon, kuin vasta nyt.
Aloitetaan kuitenkin perjantaista; milloin päätettiin lähteä Jannin kanssa leffaan katsomaan White house down, mikä oli parempi kuin hyvä valinta meille, sillä omasta mielestä tämä kyseinen leffa oli paras näkemäni elokuva ikinä. Pääosassa tietenkin esiintyi komeus nimeltä Channing Tatum, kenen ulkonäkö vaan paransi leffan menoa, haha. Jos siis joku epäilee, että menisikö katsomaan tätä valkoisen talon toimintaa, niin mä ainakin sitä suosittelen sydämeni kyllyydestä!

Lauantaina taas kävisin aamulla äidin kanssa skanssissa ja seljälkeen meninkin Siirille (mistä onkin kaks postausta alempana kuvauksen tulokset)

Sunnuntaina oli yhden tuttumme syntymäpäiväjuhlat, minne lähettiin perheen kanssa. Siellä sai vaihteeksi syödä vatsansa tipo täyteen mahtavasta ruuasta ja kakusta tietenkin:D Siellä menikin aika myöhään, joten loppu illan jouduin käyttämään läksyjen tekoon.
Tultiin tuolta kirppikseltä äsken tosiaan, eikä saatu oikestaan mitään kuvattua, vaikka kamera mukana kokoajan olikin. Aluksi käytiin vaan ostamassa herkkuja ja sitten kierrettiin parit kirpparit läpi. Mukaan mulle tarttui yhet Leviksen shortsit ja Siirille yhet tossut, neule ja neulejakku. Mistä me ehkä laitamme myöhemin kuvia lisää.

Mulla pitäisi olla torstaina luetuksi terveystiedosta 70 sivua, jotan pikkukoetta varten (!?) ja kaikki lukeminen jää siis huomiselle, mahtavaa. Salkkaritkin mitkä alkoi eilen ja niiden seuraaminen jatkuu siis samalla tavalla kuin viime vuonnakin. Varmaan moni muukin seuraa tätä kyseistä sarjaa, vai?


Nyt tulikin vähän enemmän tätä tekstiä, mutta välillä näin päin, eikös? ;) XOXO SN

4 kommenttia: