INSTAGRAM

keskiviikko 25. syyskuuta 2013

cutest baby ever

Aaws, miten pienet vauvat voivat ollakkaan niin ihania! Enkestä! Mulla tuli taas ihan hirveä vauvakuume, kun oltiin mun serkun 6-vuotis synttäreillä sunnuntaina. Tuleeko kenellekkään muulle koskaan sellaista tunnetta että olisi niin ihanaa jos olisi oma vauveli, no mulla on nyt sellainen!!! Kuitenkin, mun toinen serkku taas on puoltoista vuotta ja niin vallottava. Varsinkin kun se otti mun iphonen sen kakkua täynnä oleviin pikkukätösiinsä.. Voitte vaan siis kuvitella kuinka tahmea se oli sen jälkeen; hyvä kun sormet sai siitä irti kun ne tarrautuivat näyttöön kiinni:D
Jo pienestä pitäen kännykkäaddiktoitunut;) kun otin siltä kännykän takas ku oltiin lähdössä, ni eihä se Sulolle käynyt vaan puhkes itkuun:(..
Tosiaan nyt on alkanut koeviikko mullakin (tai itseasiassa vasta perjantaina virallisesti). Huomenna ei ole koetta ku vaan yksi preppi, eli ei hassumpi koulupäivä. Perjantaina odottaa sitten enkun koe ja sitä rataa. Nyt alan kattomaan eilistä bb ku jouduin skippaamaan sen katsomisen eilen.
Ihailkaas tota pikku söpöläistä, mä meen hakemaan popparit mikrosta mitkä piippaa! Heippa pupuset ja koittakaa tsempata koulussa jos teilläkin on meneillään koeviikko tai muuten vaan paljon tehtävää!
xoxo sn

4 kommenttia: