INSTAGRAM

lauantai 21. syyskuuta 2013

bad day

Onko teillä koskaan sellaisia päiviä kuin kaikki menee huonosti? No mulla on, niinkuin taas eilenkin oli.. Aamu lähti huonosti käyntiin ja jatkukin sitte iltaan saakka. Huoh. Oltiin kuitenkin viettämässä eilistä iltaa vartsalla ystävien kanssa.
Lähdin tänään aamulla äitin kanssa Naantaliin, mihin raahasin myös kameran jossa sain otettua pari kuvaa ennen kuin kamera kastui sateessa.. En nyt viitsi vääntää tähän turhaan enempää tekstiä, koska se ei nyt nähtävästi onnistu ja ainakin yksi syy siihen on tämä järkyttävä väsymys. Kivaa lauantaita ihanat!
Niin ja kuvaan teille ehkä valmiiksi jonkin videon (antakaa ehdotuksia!!!), minkä julkasen täällä vasta koeviikkona, ettei täällä ole ihan hiljaista mun puolelta! 
kisses, SN

8 kommenttia:

 1. Nuo tollaset päivät on kyllä ärsyttäviä :/ Mutta muuten nythän on lauantai :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niiin onkin!:/ joo hups huomasin pienen virheeni:D mut se lauantai onki täs ainut hyvä juttu haha!

   Poista
 2. mulla on tää koko viikko ollu jotenkin tosi huono :( toivottavasti huomenna ois parempi päivä :) mukavaa sunnuntaita sulle kans !
  http://nelliuu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi eiii :( jooo toivottavasti olisi!!
   eikä... kuinka väsynyt mä oon ku päivätki menee sekasin...?XD

   Poista
 3. Olet niin kaunis :) ihana blogi!

  VastaaPoista
 4. tunge toi helvein ruma ja ylimielinen "muotilippis" syvälle sun perseesee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onneks toi lippis on mun ja tykkään siitä ite:) ja en tiennykkää että lippis voi olla ylimielinen? ja en taida tunkea, mut jos sä sellasesta tykkäät ni tungeppa oma lippis omaasi :) hyvää viikonloppua!

   Poista