INSTAGRAM

maanantai 26. elokuuta 2013

NEW CASES

Sähköpostiin ilmesty just sopivaan aikaan yhteistyöehdotus, nimittäin caseapp.fi niminen sivusto otti meihin yhteyttä ja saatiinki suunnitella molemmile omat iphone kuoret. Juttuhan toimii niin että saat itse suunnitella kuvia ja tekstejä myöten kuoret taikka skinssit ja valmis yksilö toimitetaan sulle alle viikossa! Ihan huippu nopeeta ja vaikka kuvien laadusta saattaa saada sellasen kuvan ettei noi kuvat ois hirmu hyvä laatusia niin todellisuudessahan ne on vaan noi meiän ottamat kuvat jotka sen laadun pilaa, eli oikeesti noi on tosi hyvät. Kuten sanottu niin sivuilla on mahdollisuus luoda myös skinssejä, eli tarroja iphoneen, ipodiin, joihinki samsungin luureihin, ipadiin, Macbookiin, Lumia 920, PC läppäreihin ja kolmeen HTC:n kännykkään, eli toivo ei oo menetetty mikäli et omista iphonea! Noi skinssit on nopee tapa vaihtaa kännykän väriä ja tuoda siihen uutta ilmettä, tossa mun vanhassa iphonessa oli sellaset vaaleenpunaset koko sen puol vuotta ennen ku meni rikki.
Teitä ei toki olla unohdettu, vaan mietittiin että josko teitä kiinnostaisi arvonta jossa yhdellä onnekkaalla ois mahdollisuus päästä suunnittelemaan itelleen kuoret tai skinssit? 

Sivustolle pääsette TÄSTÄ ja heidän instagramiin TÄSTÄ.(Tuolta muuten löytyy hirmusesti inspiraatiota uusien kuorten/skinssejen suunnitteluun)

We get email from site named caseapp.fi. It's a place where you can design your own cases or skins to your phone and delivery is very fast. There is our cases and we both really love them. Now we tough if you guys want to have a giveaway where one of you could win your own skins or cases? 

4 kommenttia:

 1. todellakin on kiinnostusta arvonnalle! tosi hienot noi teidän kuoret:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee sellasta ehkä siis luvassa lähiaikoina ;) kiitos paljon!

   Poista
 2. Vittu teillä ei oo kyllä omaa elämää ollenkaan......... Suoraan nataliaoona.blogspot.comista ja life of silja blogista kaikki teidän jutut.. Jopa puhelimen kuoret ja espanjan ostokset on matkittu niiltä!!! hommatkaa elämä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XD oma elämä löytyy kyllä, ei ole meidän vika jos caseapp tarjoaa meille molemmille kuoret ja noi kuvat ei ole kylla heiltä matkittu. Espanjassa käytiin myös ennen nataliaa ja siljaa joten se väite nyt vasta naurettava onkin. :D Arvostetaan kumpaakin bloggaajaa ja tykätään heidän tyyleistä, mutta tarkotus ei ole matkia. Hyvää päivänjatkoa vaan sulle. :)

   Poista