INSTAGRAM

tiistai 1. tammikuuta 2013

MY YEAR 2012

Tammikuussa tultiin perheen kanssa vissiin joskus 12 päivä takas suomeen, ku koko joululoma oli vietetty afrikassa ja siellä meni mun synttärit ja uusvuoski, käytiin safarilla ja rannoilla ja pääsin mä vähän shoppailemaanki, unohtamattakaan hyvää ruokaa ja ihan helvetin hyvää säätä! Loppu kuukaus meni hyvin koulussa ja kavereiden kanssa, mutta eipä mun mieleeni hirveesti asioita oo jääny muuta ku se matka, outoo kirjottaa tällee siitä ku oltiin sillon kuitenki kasilla ja nyt ysillä, tuntuu et ois hirveen pitkä aika, vaikka vasta vuos menny. Sillon tais alkaa myös riparitapaamiset,vietin ihan sikana aikaa siirin kanssa ja lopetin joukkuevoimistelun sen aiheuttamien selkä ja penikkavaivojen takia ja muutenki aikaa vievä harrastus, ni päätin sitte tehä aika vaikeen päätöksen ja lähitin valmentajille viestin että mun joukkuevoimisteluharrastus päättyy siihen, vaikka laji ja joukkue oliki tosi tärkeitä.
Helmikuussa kirjottelin vielä blogia yksikseni ihan toisessa osotteessa ja sillon oli kanssa toi ystävänpäivä ja abiajelu, minkä takia saatiin yks koulupäivä viettää puoliks keskustassa! Koulun ohella vietin paljon aikaa myös kavereiden kanssa ja riparitapaamiset jatku, siinä vaiheessa katottiin siirin kanssa ettei sieltä meiän ripariporukasta löydy ketään joiden kanssa ois tultu kunnolla toimeen, tai siis kyllähän me toimeen tullaan melkeen kenen kanssa vaan joka vaa haluu tulla meiän kanssa toimeen, mutta siis semmosia joiden kanssa me tykättäis oikeesti ihan viettää aikaaki. Jännitin myös ihan hirveesti tulevaa ranskanmatkaa joka oli koulun kautta järjestetty ja me kierreltiin kattomassa siirin kanssa ihan hirveesti erilaisia tanssilajeja, koska tarkotuksena oli alottaa joku tanssi, mutta päädyinki sitte lopulta annan kanssa salille ja oon kyllä tosi tyytyväinen siihen ratkasuun koska sali on nykyään mulle niin kotoisa paikka!
Maaliskuussa lähettiin ranskaan ja sinne tuli mun kavereista siiri, hellin ja aino mutta matkan aikana tutustuttiin muihinki upeisiin suomalaisiin ja ranskalaisiin ihmisiin ja varsinki suomalaisten kanssa ollaan edelleen yhteyksissä. Mentiin siis kaikki eri perheisiin viikoks ja käytiin mm. vierailemassa niiden koulussa, tehtiin pari retkeä erilaisiin paikkoihin, syötiin hyvää ranskalaista ruokaa, puhuttiin englantia, käytiin pariisissa, pidettiin hauskaa ja tutustuttiin uusiin ihmisiin, unohtamattakaan sitä kun sai viettää aikaa hyvien ystävien kanssa, eka ulkomaanmatka ilman vanhempia! Heti ku tulin pois ranskasta sillon yöllä ni seuraavana aamuna meninki sitte töihin mun vanhan joukkueen kanssa ja siellä oli ihanaa nähä niitä vanhoja joukkuekavereita, vaikkakin vähän väsyneissä tunnelmissa. Blogimaailmassaki kävi aika iso muutos, ku päätettiin siirin kanssa perustaa yhteinen blogi ja se lähtiki aika hyvin luistamaan, ku ottaa huomioon että me ollaan ihan hyvin päästy kirjottelee ja lukijoitaki on kertyny yli 100, eikä me voida kiittää ketään muuta ku teitä!
Huhtikuussa alko mun ja annan ahkera salitreeni ja muutin mun huoneen järjestystä siinä samassa kuussa. Sen lisäks saatiin viettää meiän suvussa taas ristiäisiä, ku sain uuden ihanan poikaserkun. Mun ekat pidennykset tuli myös dreamhairilta ja vietin sillonki paljon aikaa siirin kanssa, koska riparitapaamisia oli aika usein ja säätki alko lämmetä nii et pysty jo viettääa aikaa ulkona! Alko kans tulla vähän ikävä ranskaa ja ranskalaisia, enkä malttanu oottaa et ne tulee seuraavassa kuussa vastavuorosesti suomeen tapaamaan meitä.
Toukokuussa mentiin siirin, hellinin, saran, ninnin ja misun kanssa helsinkiin päiväks, koska siel oli one direction flashmob ja oikeesti se reissu oli ihan sairaan nätti! Jäin sit helsinkiin yöks ku muut lähti takas turkuu, koska mun serkun kastajaiset oli seuraavana päivänä. Säästä huomas et kesä oli tullu ja se oli ihanaa ku sai vaa olla vähissä vaatteissa ja aurinko lämmitti. Samassa kuussa oli kans koulun puistorocki missä päästiin kuuntelemaan meiän koulun oppilaiden lauluja, mutta eipä hirveesti mikään muu jääny mieleen ku robin. Sit vietettiin kans yks ihana yö ison tyttöporukan kanssa annan luona ja sillon ehittiin laulaa ja ottaa kuvia, käydä poreammeessa, jutella ja ehkä vähän nukkuukki. Vappuna en saanu lähtee mihinkään tapahtuneiden asioiden takia, mutta onneks venla, maisa, hellin, siiri ja anna tuli meille ja meil oli ihan sika kiva ilta tyttöporukalla! Pian sen jälkeen sain marionin ja muut ranskalaiset tänne suomeen ja vietin vähän poikkeuksellisen viikon koulun suhteen, koska vietin niiden kanssa niin paljon aikaa. Ne sitte lähti kymmenen päivää sen jälkeen ku oli tullu ja aika pian me sit suunnattiin annan kaa nokka kohti vaasaa, missä vietettiin viikonloppu ja lueskeltiin kokeeseen. 
Kesäkuun alussa olin suurimmaks osaks annan kanssa ku siiri lähti espanjaan ja viimeistään siinä vaiheessa ku kesäloma alko ni tuli tosi kesänen olo. Vietettiin aikaa keskustassa ja kavereiden luona, rannalla ja käytiin me ampun kanssa tuolla pellolla vähän kuvailemassaki. Kesäkuun alussa ootin kovasti ensinäki siirin paluuta takas suomee ja sen lisäks sitte riparia mikä alkoki jo kesäkuun loppupäivinä.
Heinäkuussa loppu ripari ja oli konffirmaatio ja siitä leiristä jäi kyl tosi hyvät muistot ja kaikki ennakkoluulot lähti pois, koska se porukka oliki oikeestaan aikasta mukavaa. Pari päivää konffirmaation jälkeen lähettiin siirin kanssa helsinkiin ja siellä lähinnä shoppailtiin ja käytiin lintsillä. Pian oliki hellinin konffirmaatio mihin lähettiin annan kanssa sen mökille ja oli kyl ihana yö siellä, uitiin vaatteet päällä, valvottiin, otettiin kuvia ja syötiin ihan kunnolla. Vietettiin ampun kanssa kans yks tosi romanttinen illallinen, eli raahattiin pöytä keskelle mun huonetta, paistettiin ristorantte pizza meille ja syötiin sitä kuohuviinin kanssa. Tunnelman loi tottakai keskelle pöytää isketty tuikkuasetelma ja siinä sitte grillailtiin sydänvaahtokarkkeja jälkiruuaks, niin unohtumatonta! Heinäkuussa oli kans dbtl ja vietettiin siellä melkeen joka ilta aurajoenrannassa ja nähtiin kavereita ja muutaman kerran nähtiin osan ripariporukanki kaa. Siirillä oli kans synttärit ja toinenki ihana juttu, nimittäin sain tietää et justin on tulossa suomeen ja äiti osti mulle sinne liput permannolle! Käytiin kans annan ja jennyn kanssa vaasassa ja siellä vaan vietettiin aikaa sen isovanhempien luona ja nähtiin paria kaveriaki, nempää en voiskaa tolta kuulta toivoa, oli kyllä yks parhaista ja tapahtu niin paljon että piti tosta kollaasistaki tehä vähä isompi. 
Elokuussa alko skootteriajelut ku siiri pääsi vihdoin toisella yrityksellä ajokokeesta läpi ja siinä samalla käytiin sitte aurafesteissä mihin oltiin ostettu liput ja oli ihan unohtumaton ilta ja yö se! Vietettiin aikaa kavereiden kanssa ja elokuun puolessa välissä alko koulut ja se oli ekat kaks päivää kivaa, kunnes alko taas vituttaa se koulunpenkeillä istuminen, mutta mun osalta alko ainaki pieni panostus ja se näky todistuksessaki. 
Syyskuussa nautittiin vielä viimesistä lämpimistä päivistä ja käytiin tunnollisesti koulua. Loppu kuusta lähettiin luokan kanssa luokkaretkelle/leirikouluun ruotsiin ja voiettä se reissu oli ihana! Lähettiin laivalla täältä turusta ja hengailtiin siellä vaan niin pitkään ku saatiin, eli vähän yli kahteentoista. Sitte seuraavana päivänä ajeltiin göteborgiin ja siitä vähä eteenpäin sinne leirikeskukseen. Niiden neljän päivän aikana ehittiin tutustumaan tosi moniin uusiin norjalaisiin ja ruotsalaisiin ihmisiin ja ne kaikki illat ja kaikki oli tosi ihania. Lopuks mentiin vielä yheks yöks tukholmaan ja saatiin yks päivä aikaa siellä shoppailla ja taidettiin käydä musiikkimuseossaki ennen ku lähettiin laivalla takas turkuun. Siinä kuussa alotettiin isko ja taidettiin käydä naantali biits paarteissa minkä jälkeen ajettiin skootterilla keskiyön jälkeen ihan hiljasta moottoritietä pitkin naantalista turkuun ja voitte vaan kuvitella kuinka pelottavaa se oli!
Lokakuun alussa lähettiin siirin isovanhempien mökille ja kyllä alko tuntee miten ilmat alko kylmetä. Käytiin kuitenki kastautumassa pariin kertaan siinä meressä ja vietettiin aikaa wäinön kanssa ja sieltä meiän patjojen takaa löytyki aika likanen yllätys.. Lähettiin yks päivä ampun kanssa myllyyn ja siinä jossain vaiheessa tuli mieleen että vois kävellä kotiin se päälle 10 km matka. Lähettiin sitte kävelee ja päästiin ihan jopa turun rajalle asti ennen ku sitte alko olla niin pimeetä ja kauhee vessa hätä että käveltiin rosannan luo joka asu siinä lähellä. Oltiin niillä hetki ennen ku päätettiin luovuttaa ja käveltiin nöyrinä bussipysäkille. Samassa kuussa päästiin siirin kanssa isosiks lastenlerille ja oli kyl tosi kivat kaks päivää, tutustuttiin ihan uusiin ihmisiin ja muutenki iha sika kivaa. 
Marraskuussa oltiin siirin, jennyn, annan ja ampun kanssa myllyssä mainostamassa lähitapiolan avajaisia ja saatiin sieltä jokanen kolme leffalippua palkaks joista mentiin heti käyttää yks skyfalin mekerkeissä. Löydettiin uus suosikki, nimittäin noi robertscoffeen light shaket on ihan parhaita! Ollaan käyty ostamassa jo melkee joka makuu, mut vielä on muutama testaamatta. Sen lisäks oli sit toi nenäpäiväkeräys siinä ja käytiin sillon ikeassa samalla vähän kiertelee ja syömässä.
Joulukuussaki ehti tapahtuu yhtä sun toista. Itsenäisyyspäivänä meillä oli itsenäisyystanssijaiset missä oli oikeestaan ihan kivaa ja sen jälkeen mentiin sitte muutaman kaverin kanssa istuskelemaan ja juttelemaan heselle. Pari viikkoa ennen joululomaa oli isosleiri missä tutustuttiin taas uusiin tosi kivoihin ihmisiin ja taas oli yks mahtava leiri takana! Pian päästiinki joululomille ja jouluaatto meni siinä sukulaisten ja läheisten kanssa. 26 päivä oli annan synttärit ja niitä vietettiin vähän ylivaahtosissa tunnelmissa poreammeessa ja ehittii me siinä laulaa singstaaria, syödä ja kattoo leffaaki. Käytiin kans perheen kanssa helsingissä ja sit lähinki uudeks vuodeks takas turkuun, ku porukat jäi vielä hesaan koska halusin viettää mun uudenvuoden kavereiden kaa.
Uus vuos sitte taas lähti käyntiin niin että tulin juna-asemalta ja isoveli heitti mut siirin luokse ennen ku lähti omiin juhliinsa. Oltiin siellä se alku päivä ja lakkailin kynsiä, meikattiin, syötiin ihan sairaan hyvää kakkua ja piirakkaa, käytiin koiran kanssa kävelyllä ja lopulta sitte anna ja jenny tuli siirille ku sen porukat lähti syömään ja siitä ehkä puolen tunnin päästä tuli elliki. Niiden kanssa sitte aloteltiin uutta vuotta ja laulettiin singstaaria ja naurettiin, tai anna ja jenny nauro ja sekos ja me yritettiin siirin kanssa lähinnä kattoo ettei ne sotkis joka paikkaa.XD Kymmenee asti mietittiin ja yritettiin selvittää meiän illan ohjelmaa, koska ei oltu suunniteltu alustavasti paljon mitään, mutta saatiinki sitte selville yhet juhlat siitä aika läheltä siiriä. Joskus kymmenen aikoihin päästiin vihdoin lähtemään ja siinä välissä oli viiviki ehtiny käymää moikkaamaa meitä. Ilta suju tosi hyvin ja lähettiinki sitte joskus puol kolmeks takas siirille. Nyt oon ollu täs koneen ääressä varmaan neljä tuntia ja kirjottanu tätä, johtuen siitä et oon puhunu puhelimessa ja tekstaillu samalla ja kyl tän tekeminenki vei aikalailla aikaa. Tuli aika paljon tekstii ja noita kuvii, mut mitäs se haittaa jos kerran vuodessa tulee tämmönen? Mulla on takana oikeesti ihan sika upee vuosi ja sellanen tunne et ens vuodesta tulee viel parempi, toivottavasti teiänki uusvuos suju hyvissä merkeissä ja kohtuuden rajoissa! Mä meen pian saunaan ja sitä kautta sit nukkumaan, joten hyvää uuttavuotta kaikille, toivottasti ees joku jakso lukee loppuun asti! :D


2 kommenttia:

  1. SIIIRIIIII OOT IHANA JA HYVÄÄ SYNTTÄRIII!!! ja täääpostaus oli ihana ja uusivuosi ja kaikkiiiii <3

    VastaaPoista