INSTAGRAM

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

good feeling

Mulla aivan mahtava olo! Äsken tulin lenkiltä ja muutenki loma menny kivasti:) Torstai - perjantai oltii siellä leirillä ja oli tosi kivaa! Kiitos viellä isosille ja muille! Pikkuset oli kans tosi ihania :) Eilinen päivä meni laiskotellessa, meinaa olin aivan kuollut jopa KAHDEN päivän jälkee.... No vuokrasinki sit leffan The Cold Light of Day, (suosittelen sitä jos tykkää toiminnasta!) ja herkuttelin irtsareilla ja muilla herkuilla loppu illan! Ylempänä on kans pari kuvaa keskiviikosta, ku olin Jannin kanssa! Eile oli koko ajan tunne et on sunnuntai, mut onneks ei ollu ja sai viel nukkuu pitkää tänäänki ! Mut huome sitte koulua ja Siirin kans tehää se kysymysvideo sitte ku ehitään! :) kysymyksiä vois siis laittaa vaikka joka postaukseen! Kivaa viikkoo kaikille! <3

6 kommenttia:

 1. törkee siistit noi kuoret!

  http://verajaudance.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. mistä noi kuoret on? :))

  VastaaPoista
 3. onks sul oikeest noi kauhee juuri kasvu :D ? vai ooks värjänny sillee et et tyven musta/ruskeeks ja sit latvat blondeiks :p ? ootte tosi kauniita kuiteski :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiku edellisis postauksis oon maininnu, ni liukuvärjäsin hiukset eli ylhäältä tumma ja vaalenee latvoihin päin! Ja kiitoskiitos :)

   Poista