INSTAGRAM

tiistai 29. toukokuuta 2012

don`t wake me uptoi eka biisi soinu pääs tosi tosi paljo!! siks oli pakko laittaa se tännekki :D
Mut joo, tuun nyt kirjottaa mitä oon tehny eli eile olin siis keskustas koulun jälkee Hellinin ja Ninnin kans vähä kattelemas vaattei ja sit miettikää olin eilen ekaa kertaa subilla SYÖMÄSSÄ ja sit Misuki liittys meiä seuraa.
Illemmal oli vähä sellast sateist tai sellast ni otettiiki sit pyörä bussii Hellinin kans, ku meninki sit niille :D Käytii Skanssis syömäs (again) ja kattelemas vaattei (again), ei oltu siel kauhee kauaa, ku aika kulus nii nopeesti, ni mentii sit takas Hellinil. Kameraa ei ollu mukaa, ni ottelin puhelimel sit kuvii, mut en oo jaksanu siirtää niit koneel.. sorii
Tänää oli koulus puistorock, mis laulo jotai "bändei", ite en hirveest pitäny niist ja sit oli kans Robin :) Eli rentoo koko päivä. Sen jälkee mentii Jannin kans kaupungil ja Janni osti minisortsit ja mä bikinin yläosan (mist voi myöhemmi tulla kuva). Sen jälkee mentii meille ja kauppaan ostaa herkkuu ja sitte takapihal "piknikil". 
Huome viimine päivä koulussa ja sit mulla alkaa kesäloma! Ei tarvii enää herätä klo 6, kahteen ja puoleen kuukauteen!!! no bad ;)
kerranki vähä enemmä tekstii !! ,, huome kumminki luvas vaa pakkaust ja muuta :) kattoo jos jaksan tulla tekee huomenis viel pikapostauksen!!

2 kommenttia:

  1. Siismitä otitte pyörän bussin sisälle ? :DDDDd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha joooXD ja viel siit pienest ovest eikä se mahtunu menee sitä käytävää pitki... XD

      Poista