INSTAGRAM

sunnuntai 16. toukokuuta 2021

24H IRTIOTTO ARJESTA

 XOXO SN


Aivan ihanaa sunnuntaita kaikille! Päätin vielä onnistuneen viikonlopun jälkeen tulla jakamaan viimeaikaisia kuulumisiani ja purkamaan kuvasaldoani. Perjantain työpäivän jälkeen suuntasin ystäväni luokse Helsinkiin pienelle visiitille. Nyt kun kaikki muu matkustelu on loppunut, tuntuu myös tuollaiset pienet tripit erityisiltä. Vuorokaudessa ehtii tekemään sekä nauttimaan paljon ja sitähän mekin tehtiin; istuttiin mojitoilla Löylyssä, käppäiltiin Kirsikkapuistossa, nautittiin terassilla auringosta ja ihmisvilistä mitä keskusta oli pullollaan. Huomaa miten kaikki ovat oikein puhjenneet uudella tavalla kukkaan, kun kelit ovat parantuneet ja kesä on vihdoin saapunut - naurulta ja hymyltä ei voi välttyä!


Lauantai-ilta sai vielä täydellisen lopetuksen Turussa, kun mentiin Siirin ja poikaystävien kanssa illalliselle ja jatkettiin yömyöhäseen viinin ja korttipelien kanssa. Täydellistä! Tästä voi jatkaa hyvillä fiiliksillä uuteen viikkoon, joka pitää sisällään jälleen kaikkea kivaa, mutta niistä lisää myöhemmin.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!


2 kommenttia:

  1. Siis vau, aivan ihana kuvasaldo! Mä haluisin kans ehtiä käydä ihastelemassa kirsikkapuita vielä kun ehtii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos paljon! Kannattaa pikaiseen mennä, ne on kyllä niin upeita :) Harmi, kun niiden kukoistus kestää vain niin vähän aikaa...

      Poista