INSTAGRAM

torstai 3. toukokuuta 2018

ELÄMÄNI NELISILMÄISENÄ

Yhteistyössä Instrumentarium
Instrumentarium kuva: Jere Viinikainen

Yksi mitä IBA:ssa aina odottaa on ehdottomasti Instrumentariumin piste. Varsinkin nyt, kun itsestäni on valitettavasti tullut silmälasien suurkuluttaja lempipuuhaksi onkin muodostunut kehyksien ihastelu ja testailu. Mun ensimmäiset silmälasit jotka ostin, olivat todella yksinkertaiset sillä niin totuttelu nelisilmäisyyteen tuntui helpommalta. Edelliset lasit jotka ostin viime vuoden puolella, olivat kyllä niin mun näköiset kuin vain mahdollista, mutta harmikseni oon ne jotenkin saanut kadotettua. 

No miltäs tämän kevään mallisto sitten näyttää? Ihanaa minimaalisuutta, mutta myös rohkeampia valintoja vaalean sävyissä. Paljon kultaa, sekä kissaimaisia kehyksiä, jotka molemmat ovat kuin luotuja minulle. Kissamaisuus iskee muhun niin silmälaseissa kuin aurinkolaseissakin, jota mun arskakokoelma onkin tällä hetkellä pullollaan. Mitä mieltä te olette, in or out?

Pitääkin vielä mainita miten hyvin mun oikealla puolella olevan Maijan lasit sopivat hänelle! Ihanan tyylikkäät niin kuin koko neiti itsekin. Jos ette ole vielä päätyneet hänen blogiin niin klikatkaapas äkkiä tästä. Ihana blogi täynnä muotia ja matkustelua, suosittelen vähintään vilkaisemaan!


1 kommentti:

  1. Muistan kun muutama vuosi sitten vielä vannoin etten ikinä tule käyttämään kissamaisia aurinkolaseja ja nyt en muuta hypistelekkään :D

    jennytokoi.com

    VastaaPoista