INSTAGRAM

maanantai 5. maaliskuuta 2018

AMSTERDAM

XOXO SS
Tämän vuoden kolmas ulkomaanmatka saatiin päätökseen viime viikon torstaina. Paluulentoa edelsi aivan ihana viikko, kun kierreltiin Ronjan kanssa suut auki Amsterdamin kanaaleja niin vedestä kuin maaltakin käsin. Toi paikka yltää kyllä helposti Euroopan top 3 lempparikaupunkeihini. Söpöjä pikkukahviloita oli vaikka muille jakaa, chai latte oli parempaa kun Suomessa missään, jokainen talo oli toistaan ihanempi ja pikkukatuja pitkin kävellessä löysi joka päivä uusia upeita paikkoja. 
Otettiin reissu seikkailu- ja kulttuurimielessä. Nukuttiin super söpössä laivassa, jossa punkkien ja lavuaarin jälkeen oli noin kaksi neliömetriä tilaa liikkua. Voitte siis kuvitella, että tunnelma oli vähintäänkin tiivis. Tilanpuute ei toisaalta ollut mikään ongelma, sillä päivät kulutettiin kävellen ja kierrellen ihan muissa maisemissa. Sijainti olikin ihan täydellinen, sillä centraal station oli ihan vieressä eikä julkisia tarvinnut käyttää muuta kuin lentokentälle liikkuessa. Kenkien kuluttamisen lisäksi käytiin kolmessa museossa, äänestettiin parasta kaakaota suklaafestareilla, ihasteltiin arkkitehtuuria ja sen kekselijäitä yksityiskohtia, syötiin toinen toistaan suloisemmissa paikoissa ja käytiin me tutustumassa talujen lisäksi alkoholikulttuuriinkin. Punasten lyhtyjen katu sai voimaan hieman pahoin, mutta avarsi jälleen näkemystä.. 

Amsterdamiin matkaaville suosittelen käymään food hallenissa, varaamaan hyvät kengät jalkaan ja jättämään turhat aikataulut sikseen. Toi kaupunki, niin kuin moni muukin Euroopassa, on ihana juurikin miljöön ansiosta. 

Nyt alkaa kuukauden pituinen koulussa painaminen ennen Milanon matkaa.. Kiitos vielä Ronjalle ihan huippuseurasta!
No Comments Yet, Leave Yours!