INSTAGRAM

maanantai 6. marraskuuta 2017

MATCH MADE IN HEAVEN

XOXO SS & SN

Keskiviikkoiltana bongattiin julkaisu, jonka mukaan etenkin Bumpy Ridestä monelle tuttu Mohombi on tulossa Suomeen. Seuraavana päivänä ostettiin liput keikalle ja siitä 24h myöhemmin istuttiinkin jo bussissa matkalla Helsinkiin. Meillä on kymmeniä yhteisiä biisejä, mutta yksi on ihan selkeesti ylitse muiden. Match made in heaven on nimittäin ollut listan kärjessä suunnilleen samasta hetkestä lähtien kun ruvettiin viettämään yhdessä aikaa. Olihan meidän siis kuultava tämä livenä, joten ei muuta kuin tien päälle. 

Päästiin pitkästä aikaa kaksin ulkoilemaan ja oli kyllä niin virkistävää. Meille löytyy harvoin Turussa tällaisille bile-illoille yhteistä aikaa, mutta aina jostain kumman syystä pääkaupunkiseudulla niille taas löytyy rako. Vaikka meidän harmiksemme Mohombi ei esittänyt biisiämme, vietettiin älyttömän nauruntäytteinen ja tapahtumarikas ilta, sekä yö. Näitä viikonloppuja lisää kiitos! 

Harvoin osaa arvostaa kuinka mahtavaa on, kun viereltä löytyy noin ihana ihminen. Muistakaa kertoa tärkeimmillenne, mitä ne teille merkkaavat, sillä joskus vielä tulee se hetki kun sitä ei niille voi sanoa! Ilman että hypätään astetta syvällisempiin juttuihin, jatketaan näillä alla olevilla kuvilla jotka napattiin 2 minuuttia ennen bussiterminaalille lähtöä...


No Comments Yet, Leave Yours!