INSTAGRAM

lauantai 28. tammikuuta 2017

GREY

XOXO SS
 Ihanaa viikonloppua! Startattiin tämä päivä Even kanssa kuvauksilla, joiden tulos näkyy alempana. Kameran kanssa on heiluttu lähiaikoina aika paljonkin, vaikkei kaikki olekaan päätynyt blogiin. Töiden puolesta on nimittäin kuvattu muutamat asunnot ja yksi samoihin hommiin liittyvä videoprokkiskin on työn alla. En malta odottaa, että se valmistuu! 
Mä rupeen tästä kiskomaan salivaatteita niskaan, jotta ehdin käydä treenaamassa vielä ennen kun siirrytään tyttöjen kanssa ravintolaan juhlimaan Ninniä. Niin ja hei mitäs tykkäätte mun uusista ja ensimmäisistä laseista?
4 kommenttia:

 1. Mullakin starttas tää päivä käyntiin kuvailusessiolla :p Tosi tyylikkäitä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioi, se on kyllä hyvä tapa startata päivä! Kiitos <3

   Poista
 2. Moikka Siiri!
  Sä oot ilmeisesti jossain kiinteistönvälitysfirmassa töissä? Anteeksi utelu, mut miten sä pääsit sinne?
  Mua itseäni kiinnostais ihan hirveästi ala. Ongelma on, et kaikki koulutukset siihen liittyen vaatii, et on töissä tälläsessä firmassa. Mut miten päästä töihin jos ei koulutusta?😅
  Siksi vaan kysyin mielenkiinnosta et ootko opiskellut alaan liittyen vai miten?
  Kiitos vastauksesta, ja noi lasit sopii sulle oikeesti aika hyvin!😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!

   Joo, oon siis Huoneistoketjulla ollu nyt kesästä asti ja tykännyt kyllä tosi kovasti. Heillä oli haku päällä netissä, pistin hakemuksen, kävin pari kertaa haastattelussa ja pääsin listoille. Eli ihan perus työhaun kautta. Kannattaa vaan hakea joko avoimen haun kautta tai laittaa firmalle suoraan viestiä, jossa osoittaa kiinnostuksensa alaa kohtaan. Useimmat opettelee just nimenomaan työn kautta ja se on se tie mitä mä oon nyt kulkenut ja suosittelen! Nyt sitten töiden ohella ja tekemällä oon opiskellut, lukenut ja käynyt kursseilla.

   Vastaan mielelläni jatkokysymyksiinkin ja juttelen aiheesta enemmän, jos sulla tulee jotain mieleen. :-) Kiitos!

   Poista