INSTAGRAM

torstai 13. lokakuuta 2016

OSA MUN HUONEESTA

XOXO SS
 Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi jo kauan suunnitteilla olleen huonepostauksen - tai puolet siitä. Toinen, peileistä vähän vilkkuva, osa on vielä kuvaamatta sattuneista syistä. Voi olla, että vaatekaapin siivoaminen olis vienyt pari liikatuntia ja koko seinusta on tällä hetkellä yks iso läävä tai toinen vaihtoehto on, että haluan pitää teidät ensi viikkoon asti jännityksessä ja tehdä muuten vaan kaksi toisistaan erillään olevaa postausta. Voidaan jokainen tehdä tästä omat päätelmämme, mä en ota asiaan sen enempää kantaa.. 
Tä koppi on tällä hetkellä tosi tummanpuhuva ja vaikka tykkäänkin kokonaisuudessaan tästä hirmu paljon, niin seuraavassa kämpässä tullaan kyllä näkemään enemmän valkoista ja ehkä vähän rohkeampia värejäkin. Toi harmaa seinä on aika vallitseva osa ja tykkään kyllä edelleen tosta "glitteristä", jonka siihen kolme vuotta sitten halusin. Kuvissa se ei näy, mutta luonnossa se pistää silmään.
Tosta karttajulisteesta kysellään aika-ajoin ja oon itsekin ihan rakastunut siihen! Tarrat saa revittyä irti niiden maiden kohdalta, joissa on käynyt ja voitte vaan arvailla miksi oisin kovin innoissani lähdössä Venäjälle.. :-D Se on jokatapauksessa eräästä Turun jokivarrella sijaitsevasta paikallisesta pikku myymälästä.
Mua vähän naurattaa ensinäkin toi viime joulusta saakka ikkunassa riippunut pipari ja toiseksi ikkunalautaa koristava viherkasvi, jota koitan epätoivoisesti elyvyyttää kerran kahdessa kuussa. Niin ja ikkualaudasta puheenollen, toi on ehdottomasti mun lemppari kohta koko huoneessa!

Mitä te tykkäätte? Onko sisustus ihan liian tumma sun makuun?
4 kommenttia:

 1. Onpa kivannäkönen huone!:) Tykkään kaikista eniten tosta ikkunalaudasta, oon aina halunnut että munkin huoneessa ois semmonen:D

  VastaaPoista
 2. siis mistä kaupasta toi karttajuttu on ostettu ja koska ja onkohan niitä vielä?? aivan ihana ja ihana huone muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tais olla semmonen kauppa kun Kui Design. Noita saa varmasti joko tuolta tai googlettamalla jostain muualta! Kiitos! :-)

   Poista