INSTAGRAM

keskiviikko 24. helmikuuta 2016

PENKKARIT 2016

xoxo SN & SS
Viime viikolla vietettiin abivuoden yhtä kohokohtaa, penkkareita! Oltiin suunniteltu meille yhteensopivat asut ja pääväreinä olikin musta, valkoinen ja vaaleanpunainen. Päähän iskettiin possuhatut, päälle isot kauluspaidat ja sotketut sukkahousut, sekä silmiin saatiin myös erinväriset piilarit. Oltiin supertyytyväisiä asuihin, mikä toimi myös yllättävän hyvin kylmässä rekassa :-) Meidän lukion teemana oli siis (p)tsykiatrinen sairaala, jonka mukaan pyrittiin tietenkin pukeutumaan.

Aamu alkoi koulussa opettajien ja abien kahvittelulla ja päivä jatkuikin abishow:n ja ykkösten naamaan piirtelyllä. H-hetki alkoi kuitenkin rekkaan siirtymisellä ja koko tunnin ajelu keskustan läpi oli oikeasti yhtä juhlaa. Ei sitä fiilistä voi sanoin kuvailla kun koko kolme vuotta kestänyt lukio on ohi, vaikka se just tuntui alkaneen..
Ei saatu kameran muistikortille ikuistettua kuvia, mutta kännykkä oli sitäkin enemmän käytössä. Kertoo että oli ainakin hauskaa, eikös?

Onko siellä muita tämän vuoden abeja?

6 kommenttia:

 1. Etkö ollu Siiri -98? Miten sä nyt jo valmistuit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, menin vuoden aikasemmin kouluun eli käytännössä mun pitäis valmistua nyt. Olin kuitenkin siellä Amerikassa puoli vuotta ja siksi saan lakin päähän vasta syksyllä. Penkkarit vietin kuitenkin normaaliin tapaan koska muuta vaihtoehtoa ei ollut ja lukulomakin on nyt meneillään. :-)

   Poista
 2. Luulin taas että ootte paljon vanhempia (n. 20-v), vaikka oonkin joku puol vuotta lueskellu tätä blogia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Haha. Tässä iässä voidaan vielä ottaa kohteliaisuutena. :-D Kiitos kommentista<3

   Poista
 3. Mitenköhän toi Veran puku liitty aiheeseen.. :--D olis ees vähän voinut yrittää. Te olitte tyylikkäitä ja hyvin panostanut! Tuleeko tallinna reissusta vielä erikseen postausta? ;)

  VastaaPoista
 4. Tosi monet ei pukeutunu teeman mukaisesti, koska kaikki ei ollu tyytyväisiä tohon valittuun aiheeseen :/ harmi sinäänsä, mut ei se pukeutuminen onneks menoa estänyt! Mutta suuret kiitokset sulle<3 Ja kyllä tulee ihan lähipäivinä postaus Tallinnasta :)

  VastaaPoista