INSTAGRAM

sunnuntai 27. joulukuuta 2015

BUDAPEST VOL. 1

xoxo SN
Vietettiin perheen kanssa koko edellinen viikko Budapestissä, Unkarissa. Itselläni ei ollut kaupungista oikeastaan minkäänlaista kuvaa, joten vähän tyhjin mielipitein lähdin matkaan. Voin kuitenkin todeta, että kyseessä on älyttömän kaunis kaupunki ja kokoajan saikin kävellä monttu auki ihmetellen kokoajan vain upeempia ja upeempia rakennuksia! Käveltiin kaikki viisi päivää aamusta iltaan ja voin kyllä sanoa että vaikka jalat huutaakin lepoa, niin oli se sen arvoista. Niin koettiin ja nähtiin ihan hurjasti, sekä kaikki herkuttelut korvaantui myös sillä tavalla hahah...

Ekana päivänä käytiin heti Budapest Eye:ssa (Sziget Eye toisin sanoen), isossa maailmanpyörässä, minkä huipulta näki koko kaupungin ylle! Maisemat kertoi heti, että nyt ollaan suuressa kaupungissa ja nähtävää riittää. Käppäiltiin siitä Tonavan rannalle ja sitä pitkin aina Unkarin parlamenttitalolle. Kun vuoden alussa oltiin Pariisissa, voisi melkein sanoa, että ei Budapest sen rinnalla kyllä kalpene! Rakennukset oli täynnä upeita yksityiskohtia ja koristeluja. Kaikki Suomen rakennukset tuntuu ihan mitättömiltä, tollasten talojen vieressä :-D Täällä kaikki on niin pelkistettyä ja tylsää.. Noh, osaapa nauttia tuplaten sitten ulkomailla (jos jotain positiivista etsitään).

En saanut parempaa objektiiviani toimimaan, joten jouduttiin tyytymään siihen mikä kameraan yhdistyi.. Noh, siirrytäämpäs tän kautta sitten niihin kuviin!

No Comments Yet, Leave Yours!