INSTAGRAM

perjantai 20. marraskuuta 2015

NETFLIX -SARJA TIPSIT

xoxo SN
Tajusin tossa yksi päivä, etten ole jakanut teille missään välissä omia lempparisarjojani Netflixin puolelta. Päätinkin korjata asian samantien. Mulla on aika laaja maku mistä tykkään, mutta ehkä alla olevat avartaa tätä hieman. Rakastan varsinkin näin syksyisin ja talvin käpertyä viltin alle ja katsella kaikessa rauhassa sarjoja (Okei ketä mä huijaan, ympäri vuoden mä sitä teen).. Jos teillä on antaa jotain hyviä sarjavinkkejä, otan ne ilolla mielin vastaan, sillä täällä niitä kaivattaisiin! Oon miettinyt ainakin OITNB aloittamista, mutta vähän tuntuu ettei se ole mun tyylinen.. Täytyy katsoa :-)
Teen Wolf. Kertoo nuoresta pojasta joka saa pureman ihmissudelta, jonka myötä muuttuu sellaiseksi. Sarjassa esiintyy myös monia muita yliluonnollisia henkilöitä. Selitys voi kuulostaa vähän lapselliselta, mutta sitä se ei tosiaan ole! En itse pidä oikeastaan niinkään yliluonnollisuudesta, mutta tähän jäi heti koukkuun ja sarja paraneekin kausi kaudelta.

The Blacklist. Yksi etsityimmistä rikollisista, Reddington, antautuu FBI:lle ja suostuu puhumaan vain uudella profiloijalle Elizabeth Keenille. Reddington auttaa rikollisten nappaamisessa ja kohta lähteekin aikamoinen soppa käyntiin ja edes omaan aviomieheen ei voi enää luottaa.

White Collar. Tässäkin Neal Caffrey niminen huijari/varas/väärentäjä jää FBI:lle kiinni kolmen vuoden takaisin jahtauksen jälkeen. Hän pääsee kuitenkin FBI agentin, Peter Burken, apuriksi jahtaamaan rikollisia. Tähänkin jää ehdottomasti koukkuun jo alkumetreillä ja kohta huomaakin kattoneensa viisiä jaksoa ja kuudes pyörimässä.. Yhdeltä istumalta.

Friends. All time favourite, ei voi muuta sanoa. Tähän sarjaan en kyllästy varmaan ikinä. Katsonut kaikki kaudet läpi ainakin 5 kertaa ja en vieläkään ole saanut tarpeekseni. Itseasiassa tälläkin hetkellä edessäni pyörii tämä.  Muistan tietenkin kaikki jaksot ulkoa ja jaksan aina nauraa kaikille kohdille uudestaan ja uudestaan.. Onkohan mulla jokin addiktio frendeihin? No, en valita :-)

The Originals. Tätä aloin ihan lähiaikoina katsomaan. Sarjasta on vain yksi kausi Netflixissä, mutta alkuun sillä ainakin pääsi. The Originals on Vampyyripäiväkirjojen spinoffi, jossa seurataan maailman ensimmäisten vampyyrien elämää New Orleansissa. Taas, tiedän. Voi kuulostaa taas hömpötys luonnottomuus sarjalta. Mutta jos vampyyrit ovat sarjoissa mieleenne, niin ei muutakuin tämä pyörimään! Sarjassa seurataan kolmen alkuperäisen vampyyrin tarinaa. Sisarus kuitenkin mutkistaa asiaa ja heidän pitää saada kaupunkinsa takaisin, jonka he 300 vuotta sitten rakensivat. Ompa näitä vaikea selittää :-D

Suits. Tästä sarjasta onkin aikaa, kun viimeksi katsoin. Oli pakko kuitenkin mainita! Sarjassa seurataan nuorta Mike Rossia, kenellä on älytön valokuvamuisti, jonka avulla pääse lakitoimistoon töihin. Ross ei ole käynyt Harvardia, mitä yritetään pitää pimennossa mahdollisimman pitkään. Jos yhtään laki ja oikeustoimet kiinnostaa, suosittelen! Ja miksei muutenkin tietty, näyttijät ei meinaan ole ulkonäöllä pilattuja ;-)

Toivottavasti joku teistä löytää uutta katsottavaa näistä! Onko joku muu seuraillut näitä?

4 kommenttia:

 1. moi! katoin teijä youtubekanavalt yhen videon ja bongasin jommankumman huoneen seinält sellasen mustavalkosen karttajulisteen joho oli merkattu kaikki maat jois oli käyny. ni aattelin kysyy et mist oot hommannu sellasen tai jos oot tehny ite ni kuinka? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Joo multa (Siiri S) löytyy sellanen. Se on ostettu Turun kui designistä, mutta löytyy ilmeisesti myös jostain netistä jos etsii. Maat on tosiaan tarroja, jotka otetaan pois sitä mukaan kun maissa käydään. Oon itekkin aivan rakastunut tohon!

   Poista
 2. Meillä fanitetaan Suitsia, vaikkakin ensimmäisen kauden jälkeen taso on hieman laskenut. Muita sarjoja ei ole tullut seurailtua, mutta pitää ottaa vinkistä kiinni :) Koneelta siirrymme katsomaan Netflixin uutuussarjaa Jessica Jonesia. Suosittelen muuten toista Marvellin sarjaa Agent Carteria, joka löytyy Netflixistä ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla :) ei vitsit pitääkin muistaa noi, kun seuraavan kerran avaa netflixin! kiitos paljon vinkeistä :) ton Jessica Jonesin voisin seuraavaksi vilkaista..

   Poista